Modernin teknologian ansioista saamme nauttia tämänlaisista pienistä vahingoista. Tässä aivan ihana pätkä vähän iäkkäämmästä pariskunnasta, joka ottaa itsestään videokuvaa tietokoneella yrittäessään valokuvata. Kumpikaan ei tiedä, mitä tapahtuu. Se ei silti näytä haittaavan yrittämisen meininkiä.

Italialainen organisaatio CoorDown, joka keskittyy lisäämään tietoisuutta Downin oireyhtymästä, sai viestin tulevalta äidiltä. Tämä kirjoitti, että odottaa lasta, jolla on edellmä mainuttu oireyhtymä. Hän kirjoitti olevansa peloissaan siitä, millainen lapsen elämä tulee olemaan.

Ja näin siihen vastattiin.

Tällä videolla kiteytyy hauskasti se, miltä näyttäisi, jos aikuiset käyttäytyisivät kuin lapset. Jostain käsittämättömästä syystä aikuiset eivät katso hyvällä, jos juhlissa juoksee alasti tai huutaa sitä, että keksejä on jäljellä enää yksi. Outoja aikuisia…

Pikkutytön tunteet nousevat pintaan, kun tämä katsoo piirrettyä elokuvaa eksyneestä pingviinivauvasta. Taaperon isä huomaa, kuinka myötätuntoisesti tyttö elokuvaa katselee, ja päättää ottaa sen videolle.

Lil’ Drac on pieni lepakonpoikanen, joka pelastettiin suljetusta eläintarhasta. Sen emo hylkäsi poikasensa muuton aiheuttaman stressin takia. Nyt se saa tarvitsemaansa hoivaa. Parasta on, kun pieni Lil’ Drac tykkää keinutella itseään aina ruokailun päätteeksi.

Lepakoiden pelastamiseen erikoistunut organisaatio Bat World Sanctuary hoitaa tämmöisiä pieniä viattomia rääpäleitä, antaa niille lämpöä ja ruokaa, ja sitten kun ne ovat tarpeeksi itsenäisiä, ne lasketaan takaisin luontoon. Monet poikaset ovat kokeneet kovia ja siksi esimerkiksi turistit eivät pääse ramppaamaan organisaation tiloissa.