Kylie, Lisa ja Megan ovat identtiset kolmoset, jonka seurauksena he ovat näyttäneet aivan samanlaisilta koko elämänsä ajan.

Kolmoset ovat jo pienestä pitäen herättäneet huomiota kaduilla ja ihmiset ovat osoitelleet heitä sormillaan. Tämä on tietenkin luonnollista, sillä tämänkaltaista näkyä tulee varmasti harvemmin vastaan.

Tytöt ovat ottaneet ulkonäöstään ilon irti, sillä he pukeutuvat usein aivan samoihin vaatteisiin, jonka seurauksena heitä on suorastaan mahdotonta erottaa toisistaan. Leikki kuitenkin loppui jossain vaiheessa ja nyt tytöt haluavat erottua toisistaan.

Videolla näet, kun tytöille tehdään todellinen muodonmuutos. Heitä ei meinaa tunnistaa samoiksi henkilöksi ennen ja jälkeen kuvissa!

Tytöt paljastivat uuden ulkonäkönsä “The Doctors” -ohjelmassa ja äiti oli myös iloisena paikalla katsomassa lähetystä.

Francine Christophe on yksi niistä ihmisistä, joka koki Bergen-Belsenin keskitysleirin hirvittävät tapahtumat. Nainen oli ollut vankina toisen maailmansodan aikana ja hän teki tuolloin asian, joka vaikutti todella monen vangin elämään. 70 vuotta myöhemmin Francine sai odottamattoman kiitoksen teoistaan.

Francinen äiti oli kuljettanut suklaata keskitysleirille. He säästivät suklaata niin kauan, kunnes Francine ei enää jaksanut seistä omin avuin. Leirillä oli muiden ihmisten lisäksi raskaana oleva Hélène. Nainen oli todella laiha ja aliravittu, jonka seurauksena Francinen äiti pelkäsi, että nainen ei selviäisi synnytyksestä.

Francine oli 70 vuotta myöhemmin järjestänyt luennon, jossa hän kertoi keskitysleirillä tapahtuneista asioista. Luennon aikana tapahtui kuitenkin jotain todella ainutlaatuista, kun yksi paikalla olleista kuuntelijoista kaivoi esiin suklaata.

Francine ei tule unohtamaan tätä hetkeä koskaan.

Koiria hylätään kaduille päivittäin — onneksi osa niistä pystytään kuitenkin pelastamaan ennen kuin pahin ehtii tapahtua.

Dylan oltiin hylätty kaduille ja se oli kuolemaisillaan, kun Animal Aid Unlimited saapui viime tingassa. Koira näytti olevan tietoinen kohtalostaan, sillä se oli mennyt kylpyhuoneeseen kuollakseen “rauhassa.”

Pelastajien mukaan perhe oli ilmeisesti hylännyt koiran, kun huomasivat, että se oli sairastunut. Eläimen korvat olivat täynnä lihansyöjämatoja ja muutaman päivän päästä koiraa ei olisi ollut enää mahdollista pelastaa.

Koira oli halunnut mennä rauhalliseen paikkaan, jossa se olisi kuollut rauhassa. Asunnon omistaja kuitenkin palasi kotiinsa ja näki koiran, jonka jälkeen hän soitti paikalle välitöntä apua.

Dylan sai onneksi uuden mahdollisuuden — voit katsoa traagisen pelastusvideon alapuolelta, haluamme kuitenkin huomauttaa, että pätkä ei välttämättä sovi herkimmille katsojille.

Eläkkeelle jääminen tuntuu varmasti samalta, kuin kesälomat, mutta tällä kertaa lomalta ei tarvitse koskaan palata takaisin sorvin ääreen.

Voin vain kuvitella, kuinka paljon tunteita viimeinen työpäivä tuo tullessaan — ainakin silloin, kun on todella pitänyt työstään. Douglas Hogate oli palvellut pitkään poliisina, mutta sitten koitti hetki, jolloin oli aika astua eläkkeelle. Poliisi oli juuri kirjautumassa ulos radioliikenteestä, mutta toisessa päässä odotti iloinen yllätys.

Douglasin poika, Douglas Hogate Jr, vastasi isänsä puheluun. Isä oli todella yllättynyt poikansa äänestä ja voit katsoa alta videon, joka kuvattiin kyseisenä hetkenä.

Nyt haluamme toivottaa Douglas Hogatelle hyviä eläkepäiviä!

Minä en vain voi saada tarpeekseni suloisista vauva- ja eläinvideoista.

Eva Baker kuvasi lastaan, joka itki surullisena auton takapenkillä. Koko tilanne kuitenkin muuttui, kun radiosta alkoi soida lapsen suosikkikappale. Kyseessä oli Katy Perryn kappale “Dark Horse”, joka on varmasti monelle erittäin tuttu hitti.

Katso alla olevasta videosta lapsen ihana reaktio ja jaa artikkeli ystävillesi Facebookissa!