Aseenkantolupia kiristetään jatkuvasti, mutta esimerkiksi Amerikassa joistakin osavaltioista aseen voi saada tavallisesta kaupasta. Tällä videolla aseidenkantolupa on selvästi myönnetty väärille henkilöille, sillä miehet räiskivät aivan miten sattuun.

Hulluinta on, että miehet vielä nauroivat tilanteen jälkeen aivan kuin kyseessä olisi ollut hauska pila. Mitä jos luoti olisi esimerkiksi kimmonnut kivestä vieressä ampuneeseen mieheen?

Ennakkoluulot ovat useimmilla ihmisillä vahvoja, ja se on osottautunut suureksi huolenaiheeksi. Kaikki me olemme samanlaisia, näytimme me sitten miltä vain.

Tämä video on hyvä esimerkki siitä, miten ennakkoluulot vaikuttavat esimerkiksi toisten ihmisten auttamiseen.

Jos verrataan varakkaan näköistä bisnesmiestä ja köyhää koditonta, niin ei ole hankalaa päätellä kumpaa autetaan vähemmän. Bisnesmiestä autettiin joka kerta kun hän kaatui, mutta koditonta auttoi vain kaksi ihmistä kymmenestä. Molempia esitti täysin sama ihminen, mutta ulkonäkö tekee tehtävänsä ja luo tuomitsevat ennakkoluulot.

Nettissä on paljon kummallisia kuvia, joille ei tunnut löytyvän järkevää selitystä. Tähän kuvasarjaan on koottu oudoimmat ja hauskimmat kuvat, joissa ei käytännössä ole mitään järkeä.

Oli näiden ihmisten ajatuksena sitten mikä tahansa, ainakin nämä kuvat saavat hymyn nousemaan huulille:

Lähde: Imgur

Sam Arnold taistelee syöpää vastaan, mutta se ei ole hänen huolenaiheensa tällä kertaa. Työkyvyttömällä yksinhuoltajaisällä on vain yksi toive – Antaa syntymäpäivälahja hänen pojalleen, Sydneylle. Samin kaikki varat menevät syöpähoitoihin, eikä hänellä ollut varaa ostaa lahjaa pojalleen.

Sam kirjoitti viestin Sydneyn ihailemille jalkapallopelaajille, voisivatko he järjestää yllätyksen Sydneylle. Nathan Jones sekä Jack Watts vastasi toivomukseen, ja järjestivät Sydneylle sellaisen 6-vuotis syntymäpäivän, mitä hän ei koskaan tule unohtamaan.

Maorit ovat Uuden-Seelannin alkuperäiskansaa. Nämä kolme maoripoikaa ovat videolla tilanteessa, missä moni Uusi-Seelantilainen lapsi viettää aikaansa – Istuvat autossa odottamassa isiänsä.

Tilanteesta surullisen tekee se, että heidän isänsä ovat huumereissulla, ja lapset tietävät sen varsin hyvin. Odottaessaan autossa, pojat matkivat isiensä käyttäytymistä silloin kun he ajavat päihtyneenä.

Mainoksen tarkoituksena on saada päihtyneenä ajamiselle loppu, sillä se vaarantaa sinun, sekä muiden liikenteessä ajavien hengen.

Evästevalinnat