Kalastaja Jessie Peek oli aloittamassa työpäiväänsä veneellä, kun yhtäkkiä paikalle ilmestyi lauma valkopäämerikotkia. Peek ei lintuja pelästynyt, vaan alkoi ruokkia niitä kaikessa rauhassa ja kuvasi kaiken videolle. “Tavallinen päivä Alaskassa”, Peek kirjoittaa YouTubessa. Katso yltä hieno kohtaaminen ihmisen ja eläinten välillä!

Karhut eivät aina ole vaarallisia ja hurjia petoja, jotka vain metsästävät ja syövät muita eläimiä. Karhun pehmeän turkin alla on olemassa myös hellyyttävä eläin, joka silloin tällöin leikkii kaikkien muiden tavoin.

Videolla turistit ovat kuvaamassa vuorenrinteellä kävelevää karhua. Yhtäkkiä eläin päättää järjestä tietämättään kunnon esityksen, kun se alkaa pyörimään vuorenrinnettä pitkin alas.

Rakastamme pörröisiä eläimiä ja tällä kertaa tapaammekin prinsessakissa Auroran Ruotsista. Se on rodultaan ragdoll ja on Suomessakin erittäin suosittu kissarotu.

Se rakastaa nukkumista, syömistä ja hemmottelua, kuten kaikki kuninkaalliset yleensä. Vaikka luulisi, että Aurora olisi ylimielinen pokkuroija, omistajiensa mukaan asian laita ei ole ollenkaan niin.

He kyllä vitsailevat siitä, että Aurora ajattelee ihmisten olevan hänen palvelijoitaan. Joka tapauksessa se käyttäytyy enemmän kuin koira ja antaa omistajilleen paljon hellyyttä ja rakkautta.

 

A photo posted by Princess Aurora ? (@aurorapurr) on

A photo posted by Princess Aurora ? (@aurorapurr) on

A photo posted by Princess Aurora ? (@aurorapurr) on

 

Lähde: Bored Panda

Koiranomistajille on varmasti käynyt tutuksi tilanne, jossa jotain osaa sohvasta on hieman nakerreltu tai kenkiä pureskeltu. Tällä videolla mies kysyy kahdelta koiraltaan, kuka söi hänen kengänpohjastaan palasen irti. Koirat mulkoilevat omistajaansa niin syylliset ilmeet kasvoillaan, että tilanteelle on melkein mahdotonta olla nauramatta.

Pöllöt ovat harvinaisen majesteettisia eläimiä ja ovat mestareita maastoutumisessa. Alla näkyvällä upealla luontovideolla näet useita kuvia, joissa eri pöllölajit ovat sulautuneet taustaansa. Pystytkö löytämään ne kaikki?