Mikähän siinä on, että se on jotenkin kauhean suloista katseltavaa, kun tuommoinen pieni karvainen otus pitää pikku tassuillaan kiinni ruoasta ja mutustaa sitä? Tämä pieni orava on saanut palasen kurkkua, jota se maiskuttelee menemään. Kurkku häviää parempiin suihin ja orava lipoo huuliaan tyytyväisenä. Ihana!

Delfiinit ovat yksi maailman älykkäimmistä nisäkkäistä, sekä suurin osa delfiinilajeista on myös hyvin sosiaalisia. Tämä pikkupoika oli saanut delfiinin leikkikaverikseen.

Ne syöttelivät palloa toisilleen. Välillä pallo lensi veteen, mutta ei se menoa haitannut. Delfiini haki reippaasti pallon takaisin ja sitten leikittiin taas.

Kissat ovat tunnetusti hyvin notkeita ja joskus tuntuu, ettei niillä ole luita ollenkaan. Ne pääsevät pienimmistäkin koloista sisään ja onnistuvat tunkemaan itsensä mitä ahtaimpiin paikkoihin.

Jos olet hankkinut kissallesi varta vasten pedin, on hyvin todennäköistä, ettei se kelpaa nukkumapaikaksi. Paljon parempia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi mahdollisimman pienet laatikot, kengät tai vaikkapa kananmunan kennot.

Jos se vain näyttää mukavalta paikalta, niin siinä on hyvä torkahtaa.

digdang.com

youtube.com

1jux.net

imgur.com

facebook.com

imgur.com

catmoji.com

pinkchuckstotheprom.blogspot.com

metro.co.uk

imgur.com

imgur.com

imgur.com

imgur.com

bubblews.com

imgur.com

cutestpaw.com

cutestpaw.com

hullumaja.com

imgur.com

funnycutestuff.com

imgur.com

kagonekoshiro.blog86.fc2.com

imgur.com

cutestpaw.com

cutestpaw.com

photobucket.com / Laiinkyree

Koira on ihmisen paras ystävä monesta syystä ja tässä niistä yksi. Niiltä saa aina lämpöä ja rakkautta, niitä voi halailla ja ne suukottelee kiitokseksi takaisin. Tällä videolla näkyy, miten nämä kaksi ystävystä halii sohvalla. Koira melkein nukahtaa, se ei välitä yhtään, vaikka pieni vaippapöksy pyörii ja möyrii sen vieressä. Ihanat.

Brasiliassa, Barretoksen kaupungissa asuvalla miehellä João Silvestrinilla on kaksi lintuystävää. Linnut eivät kuitenkaan asu hänen talossaan vaan ihan vapaasti luonnossa. Kolibrit tulevat joka aamu kutsusta sisälle ruokittavaksi. Tällä videolla näkyy niistä toinen, nuorempi. Tämän emo on toinen Joãon ruokkimista kolibreista, mutta se on kuvaushetkellä muilla lentoretkillä.