Sugru on uusi ihmeaine, joka sopii loistavasti tavaroiden korjaamiseen ja suojaamiseen. Aine on aluksi kuin muovailuvahaa, mutta yön aikana se muuttuu vahvaksi, joustavaksi ja vettähylkiväksi kumiksi.

Sugrulla voi esimerkiksi suojata kännykän ja kameran. Se sopii loistavasti myös lapsille, sillä legojen ja sugrun yhdistelmällä voi rakentaa vaikka ja mitä.

Lisää tuotteesta voi lukea osoitteessa: sugru.com

Ensimmäinen koulupäivä on ollut niin jännittävä, että poika tarvitsee päiväunet illan kajossa. Hän herää vasta kahdeksalta ja luulee, että on seuraavan päivän aamu eli hänen elämänsä toinen koulupäivä. Isä ei paljasta totuutta vaan leikkii mukana ja lähtee viemään poikaa kouluun.

Teenjuojien biojäte sisältää usein kymmeniä käytettyjä teepusseja, mutta harva tietää, että niitä voi itse asiassa käyttää vielä senkin jälkeen, kun teet on hörpitty. Tällä videolla on esitetty viisi vinkkiä, joita kannattaa hyödyntää.

Ensinnäkin, käytetty ja kasteltu teepussi antaa helpotusta hyttysen puremiin, palovammoihin, haavoihin ja huuliherpekseen. Lisäksi kuiva teepussi toimii raikastimena lenkkikengissä, ja myös jääkaapissa. Tiskialtaaseen heitettynä se auttaa irrottamaan likaa. Keittiönkaappiin kannattaa laittaa voimakas minttuteepussi, koska se pitää ötökät ja jyrsijät loitolla.

Summer Bellessa on pukenut kolmevuotiasta Rockwell-poikaansa koko tämän elämän ajan. Hän ajatteli, että olisipa hauskaa tehdä homma välillä toisinpäin, ja niinpä hän päätti antaa poikansa valita vaatteet viikon ajan.

Tässä pienen stailistin tulokset:

1. päivä

Ensimmäisen päivän asu oli niin täydellinen ja cool, ettei Summerin aviomieskään tajunnut pikkumiehen valinneen vaimonsa vaatteita.

2. päivä

Seuraavan päivän asuvalinta oli astetta rennompi.

3. päivä

Kolmantena päivänä poika halusi äitinsä päälle paljon värejä. Kaikkia värejä. Summeria hieman ujostutti kulkea tässä asussa kaupungilla, mutta kukaan ei kiinnittänyt siihen mitään huomioita. Ei tietenkään, sehän on taitavan stailistin valinta.

4. päivä

Neljännen päivän asu oli siitä haastava, että poika valitsi kaapista kolme paitaa ja kengät. Äiti kyselikin, että jos yhden paidan saisi vaihtaa housuihin. Tämä oli ok. Kengät oli vähän eri paria, mutta eihän se mitään haittaa.

5. päivä

Viimeisen päivän asuun Rockwell valitsi paidan, jossa on nuolia, koska hän pitää niistä. Kengät olivat taas vähän erilaiset, mutta toisaalta taas, miksi ei.

Stailisti, kolmevuotias Rockwell äitinsä sylissä.

Kokeilu oli molempien mielestä hauska kokemus, sillä vaihteeksi poika pääsi vaikuttamaan asiaan, joka yleensä on aikuisten juttu. Tosin stailistin homma oli sen verran pitkä ja keskittymistä vaativa projekti, että viisi päivää oli Rockwellille tarpeeksi. Kuitenkin semmoinen turhamaisuus kuten vaatteiden pukeminen ja valinta vievät paljon aikaa leikkimiseltä.

Lähde: Babble.com

Googlen uusi Spot-robotti on suunniteltu liikkumaan sekä ulkona, että sisällä. Spotilla on päässään sensori, joka auttaa sitä liikkumaan epätasaisessa maastossa ja tasapainottelemaan hyvin. Robotti osaa kävellä hienosti portaita ylös ja miehen potkaistessa sitä se säilyttää tasapainonsa uskomattoman hienosti.

Vekotin painaa yhteensä noin 72 kilogrammaa ja se toimii sähköllä.