Huom* Emme pidä videon sisältöä mitenkään viihteellisenä ja se saattaa myös järkyttää herkimpiä katsojia.

Koirat ovat omistajiensa parhaita ystäviä ja tarpeen tuleen myös puolustavat niitä hanakasti. Tällä videolla miehet alkavat viskomaan kiviä tuntemattomasta syystä miehen päälle. Saksanpaimenkoirat eivät suutu heti kyseisestä tempauksesta, mutta menettävät lopulta malttinsa ja syökysvät kivittäjien kimppuun.

Mies jonka kimppuun koirat hyökkäsivät sai useita puremia, mutta ei kuitenkaan joutunut hengenvaaraan, sillä omistaja puuttui tilanteeseen nopeasti.

Thainyrkkeilyä harrastavat ihmiset taitavat niin potkimisen kuin lyömisen. Tällä videolla näet aasialaistaustaisen miehen taidonnäytteen.

Tämä herra voisi pudottaa potkullaan 4 ihmisitä samanaikaisesti.

Silloin tällöin meressä kuolleet eläimet ajatuvat rannalle ja kauhistuttavat ihmisiä.  Tämän videon otus oli ajatunut rantaan Pukehinassa kovien myrskyjen jälkeen. Kauhistuttava otus oli kuvaajan mukaan noin 9 metriä pitkä ja sillä oli räpylät. Lisäksi siinä oli jälkiä jotka viittaisivat siihen, että jokin oli hyökännyt sen kimppuun.

Delfiini, eli juoksiainen on yleisin valaslaji, jotka ovat yleisiä mm. Pohjois-Atlantilla sekä Tyynen valtameren itäosissa. Monet merimaailmat ottavat delfiinejä heidän fiksun luonteensa takia sekä pitävät heidän kanssaan esityksiä jotka ovat melko suosittuja joka puolella maailmaa.

Tällä videolla nähdään kun mies kutsuu delfiinin luokseen pelkän kamman avulla!

Venäjän liikenteessä sattuu ja tapahtuu kummallisia asioita päivittäin. Lähes jokaiseen autoon Venäjällä on asennetu kojelautakamera, jonka avulla kolarien syypää on helppo selvittää. Kameroiden ansiosta myös kummaliset ja hauskat tilanteet tallentuvat videolle, jonka jälkeen kuskit lataavat ne nettiin.

Tällä videolla Porche-kuski menetti hermonsa hitaasti ajaneeseen Toyota-kuskiin. Porchea ajanut mies nousi ulos autosta ja alkoi hakata Toyotaa sydämensä kyllyydestä. Lopuksi myös väkivallan uhrina ollut henkilö menetti hermonsa ja ajoi päin Porchea.