Maria pyysi 12-vuotiasta pikkusiskoaan kuorimaan perunat, mutta ei ikinä olisi arvannut mikä ajatus tytölle tuli tästä tavallisesta arkiaskareesta. Sisko otti perunoista valokuvat ja kirjoitti niiden päälle tärkeän viestin koskien tasa-arvoa. Maria jakoi kuvat nettiin ja teinitytön inspiroiva teksti on koskettanut ihmisiä ympäri maailman.

Ihmiset ovat kuin perunoita. Ihonvärillä ei ole väliä.

peruna-tasa-arvo2

Koska kaikki ovat samanlaisia kun kuori otetaan pois.

peruna-tasa-arvo

 

Lähde: DailyMail

Kuvat: @mxxaria / Twitter

Luontoäiti osaa järjestää kerrassaan upeita näytöksiä, jotka nostavat arvostustamme maapalloa kohtaan.

Santiago Borja lensi konetta Tyynen valtameren yläpuolella, kun hän päätti ottaa kuvan valtavasta ukkospilvestä. Tässä hieman perspektiiviä pilven massiivisuudesta: lentokoneet lentävät yleensä noin 10 kilometrin korkeudessa, joten pilvi on ollut jopa 10 kilometrin korkuinen.

Kaiken kunniaksi salama iski samalla, kun Santiago otti tämän häkellyttävän kuvan.

Epäonnistumiset ja mokailut eivät aina tarkoita sitä, että kaikki olisi pielessä. Pienet opetukset ja virheet kuuluvat elämään ja niistä yleensä oppii jotain seuraavia kommelluksia varten.

Nämä tatuoinnit ovat hyvä esimerkki siitä, kuinka ongelmat ja epäonnistumiset pystyy kääntämään voitoksi, kunhan tilannetta katsoo optimistisesti ja oikeasta kulmasta. Aluksi rumista tatuoinneista syntyi hienoja kokonaisuuksia, jotka eivät muokkauksen jälkeen näytä enää lainkaan epäonnistuneilta teoksilta.

1.

10
Lähde

2.

9
Lähde

3.

8
Lähde

4.

7
Lähde

5.

6
Lähde

6.

5
Lähde

7.

4
Lähde

8.

3
Lähde

9.

2
Lähde

10.

1
Lähde

Lähde: Boredpanda

Harvinaisen syövän selättänyt kaksivuotias Mila lähti viimeiselle kemoterapiahoidolleen ja koki todellisen yllätyksen. Kaupunkilaiset olivat järjestäneet matkalle poliisisaattueen ja naapurit hurrasivat kylttien kanssa pikkulapselle. Milan äiti oli erittäin liikuttunut kauniista eleestä ja iloinen siitä, että koko yhteisö on perheen tukena.

Lähde: ABC News

Toiselle muutaman sekunnin antaminen omasta ajasta voi merkitä valtavasti toiselle henkilölle. Ruotsissa vartiossa ollut sotilas huomasi pienen lapsen, joka ilmeisesti haaveili vartijana työskentelemisestä.

Mies ei sivuuttanut pikkupojan roolileikkiä, vaan hän lähti marssimaan pojan kanssa katua pitkin. Pieni ele antoi pikkupojalle varmasti ikimuistoisen hetken, kun oma idoli leikki hänen kanssaan.