Maailmalta löytyy tuhansittain lahjakkaita ihmisiä.

Tällä videolla näet useita eri ihmisten esittämiä temppuja, jotka ovat päätähuimaavia.

 

Netistä löytyy paljon hauskoja ja hieman vanhempiakin videoita, joita on mukava tuoda ihmisten tietoisuuteen.

Tällä kertaa 3 lahjakasta miestä soittaa pulloilla Lady Gagan Pokerface-kappaleen.

Suurinosa ihmisistä pitää alkoholin nauttimisesta, mutta välillä tulee yksinkertaisesti otettua liikaa.

Muutama päivä sitten videopalvelu Youtubeen ladattiin video, jossa on koosteita humalaisista ihmisistä. Eri videopätkillä näet hauskoja hetkiä mm. teltan pystyttämisen, sekä moottoripyöräilyn parissa.

Kesä on nyt tullut myös Suomeen… Yritetään silti muistaa ottaa alkoholia kohtuullisesti!

 

Jenna Talackova, 23, Miss Universe Canada-kilpailussa 17. toukokuuta Torontossa. Kuva: REUTERS/Mark Blinch

Missit häikäisevät ihmisiä ympäri maailmaa kauneudellaan. Niin tekee myös Jenna Talackova, nainen, joka syntyi maailmaan Walter-nimisenä poikalapsena.

Talackovan tie missiksi ei ole ollut helppo. Hän koki monenlaista kiusaamista ollessaan kouluikäinen, muiden lapsien haukkuessa häntä usein “transuksi”.
Hän huomasi suhteellisen nuorena, että hän on syntynyt väärässä ruumiissa. Hän aloittikin hormonihoidot jo ollessaan 14 vuotias. Myöhemmin hänelle tehtiin myös kirurginen toimenpide, jossa hänen genitaalialuettaan muokattiin naiselle ominaiseksi.

Talackovan vaikeudet eivät loppuneet murrosikään. Hänet ehdittiin jo hyllyttää Miss Universe Canada-missikilpailusta, koska järjestäjiä ei miellyttänyt se että hän ei ollut “syntynyt naisena.”  Julkisen painostuksen myötä hän kuitenkin pääsi kilpailemaan kyseisessä kauneuskilpailussa.

Hän on käyttänyt saamaansa mediahuomiota taitavasti hyväkseen:

“Aion kääntää saamani huomion positiiviseksi, jotta minun kaltaiseni ihmiset eivät enää koskaan tulisi syrjityksi tulevaisuudessa”, hän kertoo lausunnossaan.

Lukuisten toimenpiteiden myötä Talackovasta on kehkeytynyt kaunotar, jonka ulkonäköä kadehtivat ihmiset ympäri maailmaa. Hänen virallisissa henkilöpapereissaan lukee nyt sukupuolen kohdalla “mies” ja hän elää heteroseksuaalisessa parisuhteessa poikaystävänsä kanssa.

Tästä linkistä näet uskomattoman kuvakoosteen Talackovasta Miss Universe Canada-kilpailusta!

Trevor Jacobs ystävineen skeittaavat halki Yhdysvaltojen aloittaen New Yorkista ja lopulta päätyen Kaliforniaan. Heidän pysähtyessään Pennsylvaniassa Trevorin ystävä yllytti tätä kokeilemaan kahta takaperinvolttia. Lopputulos on hämmästyttävä ja riemulla ei ole rajaa!