Oletko innokas nettishoppailija?

Onko sinulle koskaan käynyt niin, että olet ostanut netistä kengät ja saanutkin tyynyt, joissa on jalan mentävät reiät? Tai koulurepun, joka onkin päätynyt kissan selkään?

Näin voi nimittäin käydä, kun shoppailee netin verkkokaupoissa eikä pääse itse hypistelemään kauppatavaraa.

Parhaita verkkokauppamokia on netti pullollaan ja me olemme koonneet tähän herkullisimmat. Ota hyvä asento ja virittele nauruhermot kohdalleen:

1. Myös lemmikkejä huijataan. Tämä kissa ei ole ollenkaan vaikuttunut uudesta kiipeilypuustaan, jonka kokosuhteet ovat hiukan epäonnistuneet.

Lähde: awesomeinventions.com

2. Jos tuntuu siltä, että jokin on liian hyvää ollakseen totta, se todennäköisesti on. Tämä iPad ei todennäköisesti toki tarvitse päivityksiä…

Lähde: pensandpatron.com

3. Onko tämä moka vai ei? Ja kenen moka? Kyllähän sitä olisi kuvitellut, että kupissa on vain yksi kuva ennen ja toinen kuva jälkeen eikä sekä “ennen”- että “jälkeen” -kuvat. Nuolet ja tekstit kruunaavat lopputuloksen.

Lähde: boredpanda.com

4. Tätä ei pysty edes selittämään. Kokoa itse viltti -viltti?

Lähde: social.diply

5. Jokainen trendinikkari tietää, että Yeezy-tossut eivät lähde kaupasta ihan parilla sadalla. Toivottavasti näistä ei ole maksettu edes kymppiä. Ei tullut lenkkareita, tuli tyynyt.

Lähde: nerdheist.com

6. Vasemmalla mainoskuva mekosta, oikealla postin tuoma mekko. Hurjempiakin viritelmiä on nähty, mutta jokin tässä ei ihan täsmää…

Lähde: 9gag.com

7. Melkein, mutta ei ihan. Hääpukua ei muuten ehkä kannata tilata netistä.

Lähde: en.brilio.net

8. Oi ihana Pariisi, ei kun Lontoo, ei kun…

Lähde: pensandpatron.com

9. Hmm… Väri on kuitenkin melkein sama.

Lähde: soumo.eu

10. Kissa on saanut hienon Conversen repun. Tuskin tarkoituksella. Hienohan se on, hiukan pieni vain, paitsi kissalle.

Lähde: Boredpanda.com

11. Yksinkertainen on kaunista, sanotaan, mutta sillä ei ehkä ihan tarkoitettu tätä. Alla olevan designin voinee jokainen tehdä omin pikku kätösin myös kotona. Kankaasta suorakaide ja siihen reiät.

Lähde: pensandpatron.com

12. Tarkoituksena oli tilata uuni. Ihan normaaliin käyttöön, paketista tuli tämä. Mittasuhteet kannattaa tarkistaa tilauksia tehdessä.

Lähde: Boredpanda.com

13. Toinen miniatyyrimallinen laite kotiin. Mihin tätä edes tarvitaan?

Lähde: worldofbuzz.com

14. Koko. Tarkista aina mainitaanko tuotekuvauksessa koko. Jos hinta vaikuttaa pieneltä, saatat myös saada miniversion ostoksestasi.

Lähde: pensandpatron.com

15. Myydäänköhän nettikaupoissa normaaliin käyttöön soveltuvia esineitä kotiin? Vai hämäävätkö edulliset hinnat?

Lähde: worldofbuzz.com

16. Tämä on aika pelottava.

Lähde: jetlaggin.com

17. Myös vaatteet saattavat olla minikokoisia. Jälleen kissa on onnekkain ja saa upean topin itselleen.

Lähde: tellmenothing.com

Internet on kieltämättä tehnyt tavaroiden, vaatteiden ja esineiden tilaamisesta helpompaa…

Jaa juttu ystävällesi, jolla on tapana tilailla tavaraa netistä!

Yhteistyössä vippi.fi 

12-vuotias Martin Pistorius eli normaalia terveen nuoren pojan elämää Etelä-Afrikassa, kun hän eräänä päivänä tuli koulusta kotiin ja tunsi olevansa kipeä.

Pian hänellä todettiin olevan liikehermoratoja rappeuttava sairaus. Martin vajosi tiedottomaan tilaan. Tai niin lääkärit väittivät; Martin ei ymmärrä mitään ympärillään tapahtuvaa.

Mutta he olivat väärässä.

Lähes 10 vuoden ajan Martin eli vankina omassa kehossaan pystymättä kommunikoimaan mitenkään. Martin ei kyennyt puhumaan eikä liikkumaan, mutta hän ymmärsi kaiken, mitä tapahtui ja mitä ihmiset puhuivat.

Kun lääkärit tajusivat virheensä, Martinia alettiin heti kuntouttaa. Hänen tietoisuutensa kooman aikana oli suuri järkytys erityisesti läheisille. Martinin äiti oli heikkona hetkenä sanonut pojan sängyn vieressä, että toivoisi pojan kuolemaa. Hän ei tietenkään tarkoittanut sitä eikä olisi ikinä sanonut sellaista, jos olisi tiennyt pojan ymmärtävän kaiken. Martin kuitenkin tajusi, että hänen äitinsä ei koennut olevansa tarpeeksi hyvä äiti, vaikka todellisuudessa Martin tiesi tämän olevan paras mahdollinen – mutta hän ei pystynyt sanomaan sitä surulliselle ja väsyneelle vanhemmalleen.

Lisäksi selvisi, että poikaa oli hyväksikäytetty ja kohdeltu väkivaltaisesti hoitokodeissa, joissa hän välillä vietti aikaa.

Nykyään onnellisesti naimisissa oleva Martin kommunikoi kirjoittamalla, sillä puhumaan hän ei vieläkään pysty.

Hänen tärkein sanomansa on: ”Kohtele muita aina ystävällisesti ja kunnioittaen, vaikka tuntuisikin, ettei toinen ymmärrä. Älä koskaan aliarvioi mielen ja rakkauden voimaa, äläkä koskaan lakkaa haaveilemasta.”

Kuvat: Youtube

Tässä Martinin tarina vielä videolla:

Yksi tupakka ei tapa, mutta siitä kehkeytyy helposti tapa, joka vahingoittaa kehoasi pitkällä aika välillä. Useiden vuosien ajan tupakkaa polttaneiden henkilöiden keuhkoihin kerääntyy tervaa ja epäpuhtauksia, jotka aiheuttavat yskää, tulehduksia sekä pahimmillaan syöpää.

Jos olet koskaan miettinyt, miltä 20 vuotta tupakkaa polttaneen henkilön keuhkot näyttävät, niin suosittelen katsomaan tämän videon. Videolla terveydenhoitaja, Amanda Eller, näyttää kuinka tupakoijan ja terveen ihmisen keuhkot toimivat.

Näky on todella kuvottava, kun hän asettaa hengityslaitteen tupakoijan keuhkoihin.

Jaa video, jotta ihmiset muistavat pysyä erossa tupakasta!

Harva ihminen omistaa elämästään vuosikymmeniä rakentaakseen jotain uutta ja ainutlaatuista. Ra Paulette päätti kuitenkin aloittaa pitkäaikaisen haaveensa ja rakentaa valtavan rakennelman New Mexicossa sijaitsevaan luolastoon.

Miestä ei näkynyt 25 vuoteen, koko tuon ajan hän kaiversi luolissa olevaa hiekkakiveä käyttäen inspiraation lähteenä omaa mielikuvitustaan.

Lopputuloksena syntyi luola, joka herätti huomiota ympäri maailmaa.

Ran elämästä kuvattu ”Cave Digger” -dokumentti on voittanut Emmyn. Oheisella videolla pääset näkemään, millainen upeasta luolastosta vuosien saatossa tuli.

Vilpitön ilo syntyy usein pienistä yksinkertaisista asioista, kuten tällä videolla näemme.

Viulisti Paige Victoria Park soitti Afrikkalaisessa kylässä olleille lapsille viulua. Hetki oli ainutlaatuinen, sillä kylän lapset eivät olleet koskaan aikaisemmin kuulleet viulun ääntä.

Lasten mielestä viulusta lähtenyt ääni kuulosti äärimmäisen hauskalta ja soiton aikana kaikki lapset alkoivat tanssia iloisesti.

Tätä videota katsoessa on todella vaikea olla hymyilemättä – eivätkö lapset olekin suloisia?!

Evästevalinnat