Miten sinä kuvailisit kehoasi, jos saisit käyttää vain yhtä sanaa? Mieti vastausta ja vaikka ensimmäinen ajatus olisi lihava, lyhyt, ryppyinen tai mitä vaan, koeta päästä sen yli.

Meillä kaikilla on aivan ihanat vartalot ja meidän tulisi ajatella niistä positiivisesti. Jokaisella on mielipide omasta kehostaan ja mitä vanhemmaksi tulemme, sitä enemmän siihen kohdistuu paineita ulkopuolelta.

Videolla näet sata eri-ikäistä ihmistä, joilta kysyttiin, miten he kuvailisivat kehoaan yhdellä sanalla. Vastaukset ovat hämmästyttäviä, sillä pienet lapset vastaavat sanoilla kuten voimakas, värikäs ja rakastettava.

Teinit ja aikuiset taas ovat enemmän kriittisiä kehonkuvastaan. Video liittyy Body Image Movement-kampanjaan, jonka tarkoitus on saada meidät näkemään itsemme taas kauniina.

Tällä musiikkivideolla mummot bailaavat Taylor Swiftin Shake It Off -hittibiisin tahtiin. Ikä on vain numero ja sen todistavat nämä eläkeikään ehtineet rouvat, jotka tanssivat kuin viimeistä päivää.

Kukkaseppeleet ovat kauniita, mutta 27-vuotias Chelsea Shiels on vienyt hiuksia ympäröivien kruunujen tekemisen aivan uudelle tasolle. Hän kertoo Cosmopolitanissa, että on aina rakastanut rantoja ja halunnut olla Ariel, josta saikin inspiraation näiden upeiden merenneitokruunujen valmistamiseen.

Hän piti töitään salassa monta vuotta, sillä luuli ettei kukaan pitäisi ajatuksesta laittaa simpukoita tukkaansa. Kun hän vihdoin julkaisi nettikauppansa, tilauksia on tulvinut ympäri maailmaa. Yhteen kruunuun menee useita kymmeniä simpukankuoria ja tekeminen kestää monta päivää.

 

 

Lähde: Cosmopolitan.com

Silmää on loppujen lopuksi helppo huijata ja sen todistaa tämä video, jolla mies pyörittelee erilaisia renkaita. Kolmeminuuttinen matka optisten illuusioiden maailmaan rentouttaa keinolla, jota ei helposti muuten saa aikaiseksi. Tässä on oikea taiteilija työssään!

Kaupassa kypsän avokadon valitseminen saattaa tuottaa vaikeuksia, sillä ylikypsäkään ei ole hyvä.

Tämän niksin avulla voit kuitenkin kypsentää raa’an avokadon hetkessä, käyttämällä apuna uunia ja alumiinifoliota. Avokadon ollessa uunissa, se kypsyy ja on tämän jälkeenvalmis nautittavaksi.