Piirtämistä ei ole aina pakko tehdä paperille, sillä alustana voi käyttää myös ihoa! Jody Steel on tylsistynyt opiskelija, joka päätti käyttää piirtotaitojaan hyödyksi. Jody esitteli jonkin aikaa taitojaan tutuilleen ja on nyt päässyt meikkaamaan näyttelijöille ruhjeita, sekä rajun näköisiä haavoja.

Taiteilija käyttää teoksiinsa keskimäärin noin 45 minuuttia, joka on niiden yksityiskohtia tarkastellen erittäin vähän.

Lähde: All Over Press

23-vuotias Bryan Gaynor on Dance ohjelmasta tutuksi tullut Kennesawista kotoisin oleva mies. Hänen intohimonaan on tanssiminen, ja hän on harjoitellut tanssimista koko ikänsä loistavin lopputuloksin. Vaikka hän kärsii pahasta skolioosista, eli selkäranganvinoutumasta, on hän silti huikean hyvä. Skolioosi aiheuttaa Bryanille jatkuvia selkäkipuja, ja hän pelkää niiden joskus olevan este hänen tanssiuralleen.

Tällä videolla Bryan esittelee hänen robottimaisia tanssiliikkeitään, jotka saavat monen suut loksahtamaan auki.

Venäjän liikenteessä hurjat tilanteet tallentuvat videolle, koska lähes jokaisessa ajoneuvossa on kojelautakamera. Tällä videolla et onneksi näe hurjia kolareita, sillä tähän koosteeseen on koottu onnekkaimpia ihmisiä Venäjän liikenteestä.

Videolla on erittäin monia läheltä piti -tilanteita, joista selvittiin vain säikähdyksellä.

Koirat suojelevat perheenjäseniään erittäin hanakasti, mikä tekee niistä ehdottomasti ihmisen parhaita ystäviä. Tälle tytölle ei missään nimessä kannata alkaa ryppyilemään ainakaan, kun sen uskollinen sheefferi on paikalla.

Videolla koira puolustaa hanakasti tyttöä kahdelta ”ilkeältä” mieheltä ja ilman suojatyynyjä kädet olisivat varmasti olleet verillä.

Kun nälkä yllättää ja jääkaapissasi ei ole ruokaa, on helppoa vain tilata pizzaa kotiovelle – Mutta onko näin parin vuoden päästä?

Tuntuuko sinusta siltä, että henkilökohtaiset tietosi ovat suojassa, eikä ulkopuolinen henkilö pääse käsiksi niihin? No, sekin asia saattaa muuttua, ainakin tämän videon perusteella. Tämän mukaan parin vuoden päästä jopa pizzeriat tietävät tietoja työpaikastasi, henkilökohtaisista sairauksista ja raha-asioistasi. Jatkossa et voi tilata rasvaista pizzaa jos terveytesi ei suosi sitä, ja saat ehdotuksia terveellisimmistä vaihtoehdoista.

Onneksi tämä video on pelkkä mielikuvituksellinen sketsi, eikä näin tule tapahtumaan. Ainakaan toivottavasti.