Shirley Clements työskentelee Kanadassa yläasteen opettajana ja kaiken lisäksi hän osallistuu myös aktiivisesti koulussa järjestettyihin esityksiin. Videolla näemme, kun Shirley vetää uskomattoman esityksen koulussa käyvien oppilaiden kanssa.

Ikä on vain numero ja tässä jälleen yksi elävä todiste!

Koirilla ja erityisesti vauvoilla tuntuu joissakin tilanteissa olevan jonkinlainen telepaattinen yhteys. Netti on pullollaan videoita, joissa koirat ja vauvat “keskustelevat” keskenään, tosin me aikuiset emme ymmärrä sanoista juuri mitään.

Videolla koiranpentu ja vauva käyvät jonkinlaista keskustelua, jossa koira näyttäisi ainakin olevan erittäin tohkeissaan. Vauva piti tilannetta huvittavana, kun se kikatti jatkuvalla syötöllä.

Lopputulos: ehkä koira kertoi vauvalle hauskan vitsin…?

Hua Yunqing ja hänen tyttärensä päättivät yhdessä aloittaa pitkän projektin, joka tulisi kestämään 35 vuoden ajan. Tarkoituksena oli ottaa valokuva isästä ja tyttärestä jokaisena vuonna.

Lopputulosta katsoessa voimme todeta, että kyllä kannatti. On myös ihana nähdä, kuinka pienestä tytöstä kasvoi aikuinen nainen, joka sai myös onnellisen perheen ja lapsia.

Olet varmasti joskus kuullut huippusuositun ysärihitin “What Is Love”. Tällä videolla klassikkokappale tulkitaan 50-lukulaisittain täysin uudella tavalla. Kevätaurinko ja tämä biisi saa jokaisen tanssijalan vipattamaan ja hymyn nousemaan korviin!

Me kaikki tiedämme, että yksinäisyys ei tunnu mukavalta. Monet vanhukset joutuvat kokemaan sitä päivittäin elämässään. Seattlessa päätettiin kokeilla mitä tapahtuu, kun 125 lasta asuvat yhdessä hoitokodin vanhusten kanssa.

Tilanteessa jokainen voittaa, sillä ikäihmisten elämä ei ole enää niin tylsää ja lapsetkin saavat paljon iloa elämäänsä. Idea on lähtöisin Japanista. Katso itse videolta, miten onnellisilta siinä kuvatut ihmiset näyttävät!