Baseball on Yhdysvalloissa todella suosittu laji ja ihmiset fanittavat osavaltioidensa joukkueita intohimoisesti.

15- vuotiaalla Ryan Baker oli katsomassa fanittamansa joukkueen peliä. Hetken kuluttua tuli täydellinen tilanne, kun pelikentällä ollut pallo lyötiin katsomoon ja Ryan ehti napata sen käsiinsä.

Seuraavaksi tapahtui kuitenkin tilanne, joka käänsi iloisen tilanteen päälaelleen. Ryan oli juuri ottanut pallon kiinni, kun itsekäs nainen tuli ja riisti sen hänen kädestään. Videolta näkee, kuinka surullinen Ryan oli ikävässä tilanteessa.

Tilanne tallentui onneksi videolle ja sen näki myös White Soxin markkinointijohtaja, Brooks Boyers.

Boyers saapui surullisen pojan luokse ja ojensi hänelle pallon, jossa oli joukkueen parhaiden pelaajien nimmarit.

Pienet teot ratkaisevat! Onneksi Brooks Boyers ymmärsi toimia oikeudenmukaisella tavalla ja nähdä hieman vaivaa, jotta poika sai ansaitsemansa pallon itselleen ja vielä nimikirjoitusten kera!

Tanssiminen on laji, joka yhdistää ihmisiä eri puolilta maailmaa. Kehon liikkeitä pystyy tulkitsemaan, vaikka ei puhuisikaan samaa kieltä.

Intohimoisesti tanssiin suhtautuva mies oli päättänyt editoida ”Can’t Stop The Feeling” -kappaleeseen uuden musiikkivideon. Hän yhdisteli klassisia tanssikohtauksia, joista vanhimmat ovat kymmeniä vuosia vanhoja. Mies oli onnistunut rytmittämään videon erinomaisesti ja näytti aivan siltä kuin ihmiset olisivat tanssineet saman kappaleen tahdissa.

Videota on katsottu yli kolme miljoonaa kertaa, nyt sinä pääset jakamaan ilon, jonka muut ihmiset ovat kokeneet aikaisemmin.

”Videon editoimiseen meni kymmenen päivää ja tein sen silkasta ilosta ja kunniasta, en rahasta”, videon kuvaaja, Movie Remixer, kertoo.

Lapset ovat vanhemmille maailman arvokkain asia, jonka eteen suurin osa on valmis tekemään mitä vain. Näin ei valitettavasti ole kuitenkaan kaikissa tapauksissa, kun ihmiset saavat lapsia, vaikka heidän ei todellakaan tulisi saada heitä.

Pieni tyttövauva löydettiin puskasta Länsi-Intiassa sijaitsevasta Una -kaupungista. Tyttö oli roskien ja lian peitossa, löytäjät ymmärsivät tilanteen hengenvaarallinen.

Tämänkaltaisia tapauksia on sattunut myös aiemmin, kun intialaiset perheet ovat hylänneet tyttövauvansa. Syynä tähän on se, että poikia arvostetaan enemmän, kun taas tytöt ovat lähinnä sosiaalinen ja taloudellinen taakka. Mielestäni tällaisten ihmisten ei tulisi ikinä saada oikeutta hankkia lapsia, jokainen vauva on ainutlaatuinen, sukupuolesta riippumatta!

Vauva löydettiin, kun ohiajanut henkilö kuuli lapsen äänen ja päätti selvittää tilannetta tarkemmin. Tyttö kuljetettiin sairaalaan, jossa hän toipui nopeasti. Poliisi etsii tällä hetkellä vanhempia, jotka ovat vastuussa lapsensa heitteillejätöstä.

Tällaiset tapaukset ovat valitettavan yleisiä koko Intiassa. UNICEFin mukaan Intiassa on kateissa yhteensä yli 50 miljoonaa naista ja lasta.

Kukaan ei ansaitse tällaista kohtaloa – jaa artikkeli, mikäli tuomitset kyseisen toiminnan täysin!

Metsissä saattaa törmätä eläimiin ja monelle tulee ensimmäisenä varmasti mieleen lintu, orava tai jänis, mutta tässä tapauksessa tilanne oli toinen.

Maastopyöräilijä oli laskemassa metsätietä, kun hän kohtasi elämänsä yllätyksen. Mies laski kovaa vauhtia alas mäkeä pitkin, kun hän huomasi polulla istuvan karhun. Hän säikähti toden teolla ja kaatui tämän seurauksena puskaan.

Mies oli ilmeisesti selvinnyt tilanteesta, sillä hän oli ehtinyt ladata kohtaamisestaan videon. Kuinka sinä olisit reagoinut tällaisessa tilanteessa?

Googlen työntekijät ovat ajaneet ympäri maailmaa ja kuvanneet samalla suurimman osan virallisesti rekisteröidyistä teistä. Tämä tarkoittaa sitä, että kameralle on tallentunut myös ihmisiä, jotka touhuavat arkipäiväisten askareidensa kanssa.

Osalla ihmisistä on käynyt kuitenkin vielä huonompi tuuri, sillä heille on sattunut nolo tilanne juuri silloin, kun Google-auto on ajanut heidän ohitseen.

Voit katsoa alla olevasta kuvakoosteesta 10 kummallista Google-auton tallentamaa kuvaa.

1.

Google Maps

2.

Google Maps

3.

Google Maps

4.

Google Maps

5.

Google Maps

6.

Google Maps

7.

Google Maps

8.

Google Maps

9.

Google Maps

10.

Google Maps

Kuvat: Google Maps