Pentatonix on supersuosittu acapella-yhtye, joka tuottaa kaiken musiikkinsa laulamalla. He eivät käytä instrumentteja, sillä yhtyeen jäsenet osaavat matkia soittimien ääniä äärimmäisen lahjakkaasti.

Tällä videolla saamme etuoikeuden kuunnella kauniin ”Jolene” -kappaleen. Esitys todellakin saa kylmät väreet virtaamaan pitkin kehoa!

Tiedätkö ystävän, joka arvostaisi näin kaunista esitystä — Jaa tämä artikkeli hänelle!

Nepalissa vuonna 2015 sattunut maanjäristys jätti jälkeensä todellisen kaaoksen. Maanjäristys vaati jälkijäristyksineen yli 8 900 kuolonuhria ja vaikuttaa YK:n mukaan yli kahdeksan miljoonan ihmisen elämään.

Videolla näemme tilanteen, jossa ihmiset ovat kokoontuneet kojujen kanssa uima-altaan ympärille. Koko tilanne on luonnollisesti erittäin pelottava ja vanhemmat ihmiset yrittävät kaikin keinoin rauhoitella paniikissa itkeviä lapsia.

Tietyt koirarodut ovat muita ”vaarallisempia”, jonka vuoksi ihmisillä on ennakkoluuloja niitä kohtaan. Ennakkoluulot ovat kuitenkin valitettavan usein täysin väärässä ja ihmiset saavatkin yllättyä, kun ilkeän näköinen ihminen tai eläin onkin aivan kiltti. Tällä videolla saksanpaimenkoira kohtaa postinjakajan, joka on selvästi ystävystynyt vaaralliseksi kutsuttuun koiraan.

Vieraita koiria ei toki kannata mennä silittämään, ellei ole varma niiden reaktiosta. Postinjakaja on kuitenkin ennenkin vieraillut koiran luona ja antanut sille rapsutuksia.

Syöpä on sairaus, joka saa kylmät väreet virtaamaan pitkin kehoa, kun siitä puhutaan. Yksi syövän karmiva tekijä on se, että hoitokeinot eivät vielä tänä päivänäkään takaa varmaa selviytymistä ja on olemassa myös syöpiä, jotka ovat laadultaan äärimmäisen aggressiivisia.

6 veljestä menettivät muutama vuosi sitten hyvän ystävänsä, joka hävisi kamppailun syöpää vastaan. Tämän seurauksena he päättivät yhdessä äitinsä kanssa alkaa kasvattamaan hiuksia.

Pitkien hiusten vuoksi poikia alettiin kiusaamaan koulussa, mutta se ei saanut heitä lopettamaan tärkeää projektia. Heidän tarkoituksenaan oli lahjoittaa hiukset syöpää vastaan kamppaileville lapsille.

Tämä tarina on hyvä osoitus siitä, että ketään ei kannata haukkua tai tuomita ulkonäön perusteella!

Britain’s Got Talent ohjelmassa nähtiin maaginen esitys, jossa 8-vuotias Issy Simpson jätti kaikki tuomarit sanattomiksi. Issyn suurin idoli on Harry Potterista tuttu Hermione Granger.

Nuori tyttö pitää taikuudesta ja lukemisesta. On suorastaan uskomatonta nähdä, kuinka lahjakas Issy on nuoresta iästään huolimatta! Videolta näet, kun tyttö saa tuomariston ja yleisön hämmästymään. Simon Cowell yrittää liikuttaa laatikkoa kaikilla voimillaan, mutta ei onnistu.