Mitä tekisit, jos yhtäkkiä kävellessäsi kaupungilla käteesi työnnettäisiin vesipyssy? Tällä videolla sitä kokeiltiin ja lopputulos on mitä mainioin. Toisilleen tuntemattomat ihmiset juoksevat siltaa pitkin ja ampuvat vesipyssyillä vastustajansa litimäriksi. Koskaan ei ole liian myöhäistä leikkiä, vaikka sitten keskellä vilkasta katua!

Rovaniemellä tehdyssä suojatievalvonnassa havaittiin, että joidenkin autoilijoiden liikennesääntöjen osaamisessa on pientä vajetta. Lapin poliisilaitos teki tämän rautalankavideon, jossa näytetään, miten tulee toimia, kun jalankulkija astuu suojatielle.

Voihan peuran pieru!

Vuonna 2011 julkaistu video on lähtenyt taas leviämään Internetissä ja on helppo ymmärtää miksi. Pieruhuumori on universaalia ja naurattaa sukupolvesta toiseen. Olisitko uskonut, että noin suloisesta eläimestä voi lähteä tuollainen ääni?

Eläinten kanssa työskentely ei aina ole kovin yksinkertaista. Pahaa-aavistamaton toimittaja yritti saada yksinkertaisen osuutensa kuvatuksi, mutta taustalla seissyt hevonen pilasi kaiken yrittämällä muunmuassa nakertaa miehen korvaa. Pilallemenneitä otoksia on useita. Nauru tarttuu!

Best Illusion of the Year on kovatasoinen kilpailu visuaalisten illuusioiden ammattimaisille harrastajille. Tänä vuonna japanilaista Meijin yliopistoa edustava Kokichi Sugihara saavutti toisen sijan kilpailussa tällä kunnianhimoisella sylinterisilmänkääntötempullaan. Keksitkö sinä, miten teos on toteutettu?