Harrastukset ovat tärkeä osa lasten elämää ja kasvua, oli laji mikä hyvänsä. Sky Brown on vasta kahdeksanvuotias, mutta pesee monet aikuiset skeittaamisessa. Tällä videolla näemme Brownin taidonnäytteittä ja on hän ehtinyt jo kilpaillakin alalla. Brown on nuorin tyttö, joka on koskaan osallistunut Vansin Open Pro -sarjaan.

MonkeyBoo on lemmikkiapina, jonka videot ovat keränneet valtavasti suosiota Youtubessa. Milloin Boo syö vesimelonia tai leikkii lasten leluilla, se on joka tapauksessa erittäin viisas eläin. Tällä videolla Boo näkee kuukauden tauon jälkeen hoitajansa, eikä riemulla ole rajaa.

Oletko koskaan miettinyt miltä eri asiat näyttävät, kun ne sulattaa kuumalla liekillä? Tällä videolla niin tehdään ja kuvataan se vieläpä hyvin läheltä. Jollakin oudolla tavalla videon katselu on erittäin tyydyttävää ja jopa rentouttavaa. Varsinkin tietokoneen näppäimistön sulaminen aiheuttaa melkeinpä kylmänväristyksiä iholla, niin helposti näppäimet sulavat muodottomiksi möykyiksi.

Lapsille monet yksinkertaiset asiat aiheuttavat suunnatonta iloa ja riemua. Tällä videolla pieni poika seisoo aidan takana, kun vierestä kiitää kovaäänisiä moottoripyöriä. Pojan on vaikea pysyä paikoillaan, niin hillittömän iloinen hän on. Toivomme tosin, että vanhemmat suojaisivat lastensa kuulon tällaisissa tilanteissa!

Kaksivuotias Noel on tullut jo tunnetuksi aikaisemmasta hittivideostaan, jossa hän syyttää Batmania peilin sotkemisesta. Tällä videolla hän nimeää suloisesti erilaisia leludinosauruksia ja vieläpä ihan oikein. Noelin lempidinosaurus kaikista on kuitenkin Tyrannosaurus rex.