Netissä olevista videoista tehdään tänä päivänä mahdottomasti parodiaversioita, jotka naurattavat ihmisiä. Tällä kertaa muokkauksen kohteeksi pääsivät kumparelaskijat. Urheilijat joutuvat suorituksensa aikana nimittäin imperiumin hyökkäyksen kohteeksi. Lasertykkien laulauessa on erittäin vaikeaa pysyä pystyssä, kuten videolta moni huomaa.

Onneksi tilanteesta selvittiin ilman suurempia vaurioita.

Jääkarhun turkki on valkoinen

Jääkarhun iho on itseasiassa musta ja sen turkki on oikeasti läpinäkyvä, ei valkoinen. (polarbearsinternational)

Miniporkkanat kasvavat pellolla

Luulitko, että miniporkkanat kasvavat kasvimaalla samalla tavalla, kuin normaalin kokoiset porkkanat?

Väärässä olit. Miniporkkanat on oikeasti kaiverrettu ja leikattu isommista porkkanoista. (foxnews)

Pipo pitää kylmää

Äiti on aina neuvonut, että pipo täytyy pistää päähän pakkasella, sillä pään kautta häviää suurin osa ruumiinlämmöstä. Pään kautta häviää itseasiassa vain 10% ihmisen ruumiinlämmöstä, joten pipolla ei ole niin suurta merkitystä lämmöneristeenä, kuin olet saattanut luulla.

USA:ssa on 50 osavaltiota

Suurin osa ihmisistä muistaa Amerikan lipun ja siinä olevat 50 tähteä kuvastamassa Amerikan osavaltioita.

Osavaltioita on oikeasti vain 46, loput 4 ovat tasavaltoja. (funtrivia)

WC:n ovenkahvat ovat bakteeripesäkkeitä 

Vältteletkö sinäkin yleisten vessojen ovenkahvoihin koskemista? Ei kannata. Arizonan yliopisto on tehnyt tutkimuksen, jossa selviää, että ovenkahvoissa on vähiten bakteereita, verrattuna muihin esineisiin talossa. Todennäköisesti hammasharjassasikin on enemmän bakteereja, kuin julkisen vessan ovenkahvassa. (buzzfeed)

Tulitikut keksittiin ennen sytkäriä

Itseasiassa ensimmäinen tupakansytytin keksittiin vuonna 1818 ja ensimmäinen prototyyppi tulitikusta tehtiin vasta 1827. (omgfacts)

Aivastaminen on mahdollista silmät auki

Aivastaminen on tahdosta riippumaton refleksi, joten tämän vuoksi silmäsi menenvät aina automaattisesti kiinni, joka kerta kun aivastat. Kun aivot lähettävät käskyn aivastaa, ne samalla myös lähettävät käskyn sulkea silmät. (howstuffworks)

Riisi on jyvä ja ananas kasvaa puussa

Itseasiassa ananas on kasvi, joka kasvaa pellolla ei siis puussa. Riisikään ei ole jyvä vaan heinää, jonka siemeniä käytetään ruokana. (reference.com)

Kolumbus oli ensimmäinen, joka tiesi, että maapallo on pyöreä

Väärin. Jo muinaisessa Kreikassa tiedettiin, että maapallo on pyöreä. (list25)

Mt. Everest on maapallon korkein vuori

Kyllä, jos pituus mitataan merenpinnan yläpuolelta. Mutta, jos mittaus suoritetaan vedenpinnan alapuolelta, maapallomme korkein vuori on Havajilla oleva Mauna Kea. (list25)

Pictures : alloverpress

Vähän alle puolitoistavuotias pieni poika istuu isänsä sylissä. Käsillä on tärkeä hetki, nimittäin Supermiehen ensimmäistä lento elokuvassa Man of Steel. Poika tuijottaa ruutua lumoutuneena. Supermies hyppää lentoon ja niin melkein pieni poikakin.

Henkeäsalpaava ilon hetki on käsillä. Poika näkee siinä selkeästi tulevaisuuden ammattinsa. Pojan kädet nouseva kattoa kohti samalla kun Supermiehenkin. Edes taivas ei ole rajana tässä pojan ja sankarin herkässä kohtaamisessa.

 

Tätä pätkää on todella vaikea katsoa ilman vatsanpohjatuntemuksia. Tämä hurjapää kiikkuu satojen metrien korkeudessa ilman turvaköysiä tai vaijereita. Huhuh. Hienointa videossa on luultavasti kuitenkin se, että kaveri hymyilee leveästi tilanteessa, jossa suurin osa ihmisistä kiljuisi pelosta.

Vapaakiipeily on yksi teknisimmistä, vaarallisimmista ja kiehtovimmista kiipeilylajeista. Vapaasoolokiipeilyn ideana on kiivetä pitkiä ja vaarallisia reittejä – täysin vailla turvavälineitä. Alexander J. Honnold (syntynyt elokuussa 1985) on amerikkalainen kalliokiipeilijä, joka tunnetaan parhaiten isojen seinien vapaakiipeämisestä. Hän on rikkonut lukuisia nopeusennätyksiä, joista merkittävin on Yosemiten kolmoiskruunun vapaakiipeäminen. Alexander on ainut joka ihminen joka on kiivennyt kyseisen reitin vapaasoolona. Vuonna 2010, Honnoldille myönnettiin ”Golden Piton” -palkinto kiipeilysaavutuksistaan.

Itävaltalainen suunnittelija, Clemens Torggler on suunnitellut jotain sellaista mitä ei aikaisemmin ole nähty. Hänen ”Evolutionary Door” antaa ovelle aivan uuden käsityksen ja suunnittelija onkin sitä mieltä, että se voisi mullistaa käsityksen ovien suunnittelusta. Clemens Torgglerin suunnittelema ovi perustuu kuution muotoisiin levyihin, jotka liikkuvat sivuttain ilman saranoita. Mullistava keksintö!

Fooyoh

Clemensin innoittamana kasasimme alle myös muita erikoisia ideoita, jotka mullistavat käsityksesi tavallisesta ovesta.

 Jokeroo

Fubiz

Design taxi

idesign

Evästevalinnat