Nämä kuvat eivät ole photoshopattuja. Yhteisöpalvelu Redditin käyttäjä Biophilia_curiosus oli Indonesiassa ollessaan nähnyt tämän liskon ja ottantu kuvia siitä todisteeksi. Liskon nimi on Draco volans ja se on paremmin tunnettu nimellä ”flying dragon”.

Nämä eläimet asuvat trooppisissa sademetsissä Aasiassa, Intiassa, sekä Philippiinien saarilla. Draco Volansit lentelevät puista toisiin saalistaen pieniä hyönteisiä ja ötököitä, ne eivät kuitenkaan pysty lentämään kovalla tuulella tai sateella pienen painonsa johdosta.

Ihmiset rakastavat lemmikkejään, mutta rakkaan lemmikin maalaaminen ”hauskan” näköiseksi ei ole sallittavaa. Eläin on kaunis juuri sellaisenaan kuin se on, eikä sitä tarvitse maalata.

Onko tämä eläinrääkkäystä? Kerro mielipiteesi!

1. Sotamaalaus
Apache Chieftan Cat
Lähde: designyoutrust.com

2. Nälkäinen kissa
Hungry Cat
Lähde: designyoutrust.com

3. Kuutamokävely
Moonbounce Cat
Lähde: designyoutrust.com

4. Perhoset?
Butter Face Cat
Lähde: designyoutrust.com

5. Mitäköhän tässä on haettu?
Day Glo Raver Cat
Lähde: designyoutrust.com

6. ”USA” kissa
Obama Cat

7. Selvännäkijä
Cat Who Flutters in the Wind
Lähde: designyoutrust.com

8. Sydämellinen
Heart-Shaped Box Cat
Lähde: designyoutrust.com

Fiona niminen katukoira eleli roskakasassa kiinteistön takapihalla. Koira oli sokea molemmista silmistä, ja hänellä oli monia ihotauteja.

Uskomattoman hyvät ihmiset kuitenkin pelastavat Fionan, ja saavat hänet terveeksi kaikinpuolin. Taitava eläinlääkäri Michael Chang jopa pystyy palauttamaan koiran näön.

Koiran onnellisuus videon lopussa on koskettavaa.

 

Syyskuun 4. vuonna 2007 menehtyneen Lillianin muistotilaisuus sai yllättävän vieraan. Kesken tilaisuuden, paikalle asteli nuori naaraspeura.

Peuran paikalle saavuttua, useat tytön perheenjäsenet purskahtivat itkuun.

Tämä apaattinen video on voittanut juuri erikoisen palkinnon, se voitti kultaa virallisilla kissavideo-festivaaleilla. Video kertoo omiin ajatuksiinsa loukkuun jääneestä kissasta, ketä kukaan ei ymmärrä.

Kuka edes järjestää kissavideo-festivaaleja?!

Evästevalinnat