Pieni ja iloinen norsunpoikanen haluaa touhuta ja leikkiä. Lähin kaveri tähän puuhaan on tietysti oma mamma, joka ilmeisesti haluaisi mieluummin pötkötellä kuin painia. Mutta sehän ei poikasen menoa haittaa. Poikanen yrittää ja onnistuukin kiipeämään emonsa selkään. Tosin siellä ei ole kovin helppo pysyä.

13 vuotta sitten Kevin Taylorin oikean jalan luut menivät poikki. Hermovaurion takia jalka jouduttiin amputoimaan. Siitä lähtien Kevin on istunut pyörätuolissa. 

Kun Kevin tapasi nykyisen vaimonsa Kim Didwayn, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kim ei ole nähnyt Kevinin kävelevän koskaan. Mutta ennen häitä, Kevin oli käynyt salaa kuntoutuksessa. Ja kun hääpäivä koitti, mies yllätti vaimonsa seisomalla alttarilla.

Vaikka maailmassa on paljon vääryyttä, onneksi vastapainona on paljon hyvyyttäkin. Tällä videokoosteella näemme hyväsydämisiä ihmisiä, jotka pelastavat pulaan joutuneita eläimiä.

Lapset ilmaisevat itseään usein itkemällä ja ääntelemällä, mutta tällä supersuositulla videolla näet todella intensiivisen keskustelun. Kieli on vauvojen itse keksimä, mutta ne näyttävät ymmärtävän täysin toisiaan.

“Tätätätätätätä” “tatatatata” ei tarkoita aikuiselle ihmiselle mitään, mutta vauvojen eleet ja ilmeet kertovat enemmän kuin 1000 sanaa.

Tämä mies ei naista kaipaa, sillä koira palvelee häntä tarpeeksi hyvin. Mies on opettanut koirallensa hyödyllisen taidon, nimittäin kylmän oluen tuomisen suoraa sohvalle!

Koiralle tarvitsee vain sanoa mitä tahtoo ja se tekee työtä käskettyä.