Kohta voi heittää lääkkeet ja reseptit häkkikomeroon, jos tämä trendi leviää myös Suomeen. Intiassa juodaan lehmän virtsaa, sillä sen uskotaan parantavan sairauksia. Minkä tahansa lehmän virtsa ei tosin kelpaa vaan sen pitää pulputa neitsytlehmästä. Lehmähän on Intiassa, ja siis hindulaisuudessa pyhä eläin, eikä sitä saa tappaa. Niitä kipitteleekin siellä pitkin poikin ja missä sattuu.

Voihan se virtsa toki parantaakin, mistä sen tietää, mutta kun silmä ei ole tottunut tällaiseen, niin aika härskiltä tuo videolla jotenkin näyttää. Kaveri juoksee muki ojossa kohti lehmän berberiä, kun se alkaa virtsata ja lipittää sitten mukistaan kaiken edes irvistämättä tai kakomatta. Kai sitä kaikkeen tottuu.

Etelä-Afrikassa safariajelulla ollut auto teki jotain sopimatonta, ainakin norsun mielestä. Se tuli liian lähelle katselemaan ja pöristelemään. Hieman kauempana ja taaempana ajanut auto kuvasi koko episodin videolle.

Norsu kävelee tiellä, ja uhkarohkea kuski ajaa autollaan sen perässä. Sitten norsu kääntyy ja samalla osat vaihtuvat – auto ei enää pörrääkään norsun perässä vaan norsu auton. Hetken siinä pyörittyään norsu päättää pistää auton katolleen. Toivottavasti se jätti kotteron rauhaan sen jälkeen ja jatkoi matkaansa. Autossaolijat saivat varmasti opetuksen. Jätetään luonto rauhaan.

Rauhallisen oloinen mopsi-koiranen makoilee levollisesti matolla. Kaikki näyttää olevan ok. Ei tarvitse haukkua vieraita eikä vahtia ikkunassa. Voi vaan olla.

Sen päällä keikkuu kuitenkin jotain pelottavan innokasta. Nimittäin kissanpentu, jonka seuraava kohde on tuo lattialla röhnöttävä kaveri. Kissa käy koiran kimppuun kuin sika limppuun. Mopsi-poloinen katselee omistajaansa hämillään. Se ei tiedä, mitä kissa tarkalleen ottaen tekee, miksi se tekee ja miten siihen pitäisi reagoida. Mutta kärsivällisesti se istua kököttää kuitenkin paikallaan ja toimii leluna kissalle.

Isä pitelee sylissään pientä tyttöään. He ovat menossa kylään tapaamaan isän kaksoisveljeä. Tytölle tämä tapaaminen on ensimmäinen. Ja sen kyllä huomaa, sillä tytön ilme on sen mukainen.

Tyttö tuijottaa veljeä, sitten taas isäänsä. Ja taas veljeä. Hämmentynyt pienokainen menee auliisti veljen syliin. Ja tuijottaa sieltä taas isäänsä. Sitten veljeä. Tytön aivoissa selkeästi raksuttaa, että mitä ihmettä, mutta loppujen lopuksi hän erittäinkin reippaasti heittää jo yläfemmat tämän isänsä näköisen kaverin kanssa.

Taikurit hämmästyttävät ihmisiä tempuilla, joille usein loppujen lopuksi löytyy yksinkertainen selitys. Videolla näet ranskalaisen taikurin, (Yann Frisch) joka osaa tehdä uskomattoman hyviä temppuja käyttäen vain palloa ja mukeja.

Ei ole ihme, että yleisö hurraa, sillä välillä saa todella miettiä mitä pallolle oikein kävi.