iPhonen “tuotantosuunnittelija” Greg Mansfield latasi Youtubeen hauskan videon, jossa hän kertoo tulevan iPhone5-puhelimen ominaisuuksista. Gregin mukaan ihmiset ottavat iPhoneillaan kuvia vain ruoistaan, joten he päättivät suunnitella hieman erinäköisen puhelimen.

 

Saksassa kuvatulla videolla mies käyttäytyy hyökkäävästi naista kohtaan, kunnes hieman isompi kaveri antaa kiusaajalle opetuksen.

Kaikille kiusaajille: Pidä huolta että sinulla on puhtaat alusvaatteet kiusatessasi.

Nuorilla pojilla on tapana tuunailla kulkuvälineitään. Tämä kaveri keksi asentaa skootteriinsa junan torven, jotta saisi tytöiltä enemmän huomiota. Mahtaako torvi tehdä vaikutuksen, epäilen vahvasti!

Sosiaalinen media näytteli isoa roolia tapahtumissa

Jinhua K nimistä 15-vuotiasta poikaa epäillään samanikäisen tytön murhasta Alankomaissa. Tapahtumaketju sai alkunsa kun Joyce Hau niminen tyttö haukkui entistä ystäväänsä, Polly W:tä, Facebookissa.

Tapahtumat eskaloituivat nopeasti ja muutaman viikon päästä Polly W (16), sekä hänen poikaystävänsä Wesley C (17) palkkasivat Jinhuan tappamaan Joyce Haun.

Jinhua sai lapun missä luki uhrin nimi ja osoite, sekä milloin hän luultavimmin löytyisi kotoaan vanhempiensa luota. Nuori pariskunta maksoi Jinhualle taposta 20 euroa. Kun Jinhua K epäröi, Polly ja Wesley sanoivat hänelle, että he tappaisivatkin hänet ellei Jinhua pitäisi omaa osaansa sopimuksesta.

Nuori mies on tunnustanut tappaneensa Joycen. Kuulusteluissa Jinhua esitti paljon katumusta ja kertoi myös olenvansa äärimmäisen pahoillaan tapahtuneesta. Nuoren ikänsä vuoksi Jinhua saa enimmillään yhden vuoden tuomion vankilassa ja tuomarien päättämän ajan mielisairaalassa.

Polly W ja Wesley C oikeudenkäynti alkaa tänään Rotterdamin kaupungissa, tuomarit pohtivat pitäisikö heidät tuomita alaikäisinä.

Lähde: Irishtimes.com

Kyllä, ne ovat aitoja. Näissä teoksissa ihmisen keho on maalattu uskomattomalla tavalla ja sitä voi olla vaikeaa erottaa taustasta. Osa teoksista näyttää tietokoneella muokatuilta ja välillä on vaikeaa käsittää, miten on ollut mahdollista luoda tällaisia teoksia ilman photoshoppia.

1.

Lähde: ophelia-overdose.deviantart.com

2.

Lähde: catherinelarose.blogspot.com

3.

Lähde: mybestongoogleplus.blogspot.com

4.

Lähde: inout-home.hu

5.

Lähde: joyreactor.cc

6.

Lähde: revista21.net

7.

Erotatko tämän ihmisen pandojen joukosta?
Lähde: theinspiration.com

8.

Lähde: poison777.tistory.com

9.

Lähde: wiebkeschwedhelm.wordpress.com

10.

Lähde: vakin.livejournal.com

11.

Lähde: telegraph.co.uk

12.

Lähde: joyreactor.cc

13.

Näetkö naisen selän?
Lähde: catherinelarose.blogspot.com

14.

Lähde: vil-painter.deviantart.com

15.

Lähde: catherinelarose.blogspot.com

16.

Lähde: vakin.livejournal.com

17.

Lähde: vainvixen.deviantart.com

18.

Lähde: free0ne.deviantart.com

19.

Lähde: catherinelarose.blogspot.com

20.

Lähde: littlearrow.wordpress.com

21.

Lähde: vakin.livejournal.com

22.

Lähde: mybestongoogleplus.blogspot.com

23.

Lähde: wiebkeschwedhelm.wordpress.com

24.

Lähde: arrestedmotion.com