Kaljan juominen tavallisesti pää oikeinpäin saatta käydä ajan saatossa tylsäksi niille ihmisille, jotka kittaavat sitä päivittäin. Irlantilaismies keksi hyvän tavan juoda kaljaa pää alaspäin, mutta teon seuraukset eivät olleet yhtä hyvät…

Mies pyörtyi juomansa huikan jälkeen ja löi päänsä pöytään.

Isac Elliot on espoolainen poplaulaja, joka syntyi 26. joulukuuta 2000. Isac Elliotin huippusuosittu debyyttisingle ”New Way Home” julkaistiin 14. helmikuuta 2013. Joonas Angerian tuottama debyyttialbumi Wake Up World julkaistiin 24. toukokuuta 2013.

Elliotin ”New Way Home” -single on lisätty norjalaisen mP3 -radiokanavan soittolistalle. Kappale on soinut myös ruotsalaisilla radioasemilla. Huhtikuussa 2013 ”New Way Home” nousi singaporelaisen Hot FM 91.3 -radioaseman 22. soitetuimmaksi kappaleeksi. Elliot on ollut myös yhdysvaltalaisella tulevaisuuden tähtiä ennakoivalla Billboard Next Big Sound -listalla sijalla 11.

Nyt poptähti on julkaissut uuden kappaleen ”First Kiss”, joka jää varmasti soimaan päähäsi.

”Merenneito eli vedenneito on taruolento, jonka tunnistaa jalkojen sijaan lantiosta alkavasta pyrstöstä ja pitkistä hiuksista. Merenneito on kaunis, siro, pitkähiuksinen nainen, joka elää vedessä ja hengittää sen alla yhtä hyvin kuin ilmassa. Merenneito muistuttaa suuresti seireenejä, laulullaan lumoavia naisen yläruumiin ja linnun alaruumiin omaavia lumottaria.”

Yllä oleva pätkä kuvailee, ihmisten tarinoiden ja keksintöjen perusteella miltä merenneidot luultavasti näyttävät. Tällä videolla tiedemiehet olivat tutkimassa merta erittäin syvällä, kun yhtäkkiä kameraan ilmestyi olio, joka muistutti aivan merenneitoa.

Videon aitoudesta on kiistelty paljon, mutta monet tutkijat väittävät kivenkovaa videon olevan aito. Merenneitoja on sanottu olevan olemassa, sillä aikaisemminkin ihmiset ovat nähneet niitä muistuttavia eläimiä meressä.

Kiinassa tapahtui muutama päivä sitten järkyttävä onnettomuus, jossa vessassa tarpeitaan hoitamassa ollut äiti pudotti lapsensa huomaamatta viemäriin. Tämän jälkeen nainen alkoi ihmetellä viemäriputkistosta kuuluvia ääniä ja soitti vuokraisännälleen.

Onneksi vuokraisäntä oli tarpeeksi fiksu ja hän soitti palomiehille välittömästi, jotka tulivat pelastamaan vastasyntynyttä vauvaa.

Tällä hetkellä poika voi hyvin ja hän on päässyt pois sairaalasta. Äitiä epäillään rikoksesta, mutta hän väittää että ei tiennyt vauvan putoamisesta. Nainen ei ollut kertonut kenellekkään raskaudestaan ja hän on itse sairaalassa synnytyksen aikana aiheutuneista sivuvaikutuksista.

Koulujen tanssi-illat ovat yleensä rauhallisia ja kaikilla on hauskaa yhdessä. Bulgariassa tanssiaiset hoidetaan kuitenkin eri tyylillä eli tappelemalla.

Videolla ryhmä miehiä alkaa tappelemaan keskellä tanssilattiaa tuntemattomasta syystä ja heitä ei saa rauhoiteltua mitenkään. Joku miehistä oli ilmeisesti käynyt pokailemassa väärää tyttöä.