Koirien ja lasten välille muodostuu usein vahva tunneside, joka kestää läpi elämän. Vanhempien tulee kuitenkin pitää erityisesti lasta silmällä, jotta hän ei kiusaa koiraa vetämällä eläintä esimerkiksi hännästä.

Tällä videolla näemme vauvan ja koiran välisen kiihkeän keskustelun… Emme tiedä, mistä kaksikko keskusteli, mutta asia vaikutti todella tärkeältä.

En voinut olla nauramatta katsoessani tätä… Jaa artikkeli, mikäli sinäkin nauroit!

Kissat ja koirat eivät aina olekaan keskenään pahimpia vihollisia — tämä video todistaa sen. Itse asiassa olen viime aikoina nähnyt niin paljon kissan ja koiran välisiä ystävyyssuhteita, että uskon niiden tulevan useammin toimeen hyvin kuin huonosti.

Tällä suloisella videolla näet, kun kissa haluaa päästä sohvalla nukkuvan ystävänsä viereen. Kissa hyppää koiran päälle ja “asettelee” sen turkkia sopivaan asentoon. Koira ei näytä olevan tilanteesta moksiskaan ja se vain nauttii siitä, kun ystävä on vieressä lämmittämässä.

Kanat ovat maailman parhaita äitejä, sillä ne voivat hoitaa omien tipujensa ohella myös muiden eläinten pentuja. Tämä ei missään nimessä ole ensimmäinen kerta, kun kana on adoptoinut itselleen eri lajia olevan eläimen.

Äidin rakkaus ei rajoitu lajiin, rotuun tai ulkonäköön — tämä video on siitä ainutlaatuinen todiste. Uskoisin, että meillä ihmisillä on paljon opittavaa näistä rakastavaisista eläimistä.

Voit katsoa videolta, kun maanviljelijä saapuu kanansa luokse ja katsoo, mitä sen alta löytyy. Kanaemon erikoinen selviää välittömästi, kun linnun alta paljastuu pieni kissanpentu.

Joella, järvellä tai merellä on ihana veittää aikaa — veden läsnäolo saa ainakin minut rauhoittumaan ja ajattelemaan positiivisia asioita. Sama pätee myös tähän mieheen, joka rakastaa viettää vapaa-aikaansa veden äärellä.

Thomas Patterson oli melomassa joella, kun hän huomasi jotain erikoista: joen keskellä seisoi orava, joka oli jäänyt saarroksiin veden ympärille. Eläin oli ilmeisesti aiemmin pudonnut veteen ja oli ajautunut virran mukana kivelle.

Orava ei olisi päässyt turvaan ilman Thomas apua — mies ansaitsee teostaan mitalin!

Koirat ovat todella nopeita oppimaan — ihmiset ovat hyödyntäneet tätä ominaisuutta jo vuosituhansien ajan ja aikojen saatossa kyseisistä karvaturreista on tullut parhaita ystäviämme.

Koirat osaavat pitää meille seuraa, suojella sekä rakastaa — vastapalvelukseksi ne eivät halua muuta kuin rakkautta (ja ehkä myös muutaman herkkupalan.)

Tällä videolla näemme todella ainutlaatuisen tilanteen, kun mies saapuu pyörän luona odottavan koiransa luokse. Koira näyttää todella innostuneelta, enkä ihmettele miksi. Se pääsee kohta ajelulle yhdessä parhaan ystävänsä kanssa.

Katso ihana video alapuolelta: