Porukassa kujeilu lisääntyy, varsinkin näissä tapauksissa, kun puhutaan kaksosista. Isä oli ihmetellyt sitä, miksi kaksoset eivät nukkuneet öisin juuri lainkaan. Kummalliset äänet ja askeleet olivat häirinneet myös isän yöunia, jonka vuoksi hän päätti asentaa piilokameran lastenhuoneeseen.

Aamulla mies sai nauraa vedet silmissä, kun hän näki, millaisia touhutaaperoita kaksoset olivat. Videolta on hauska nähdä, kuinka lapset esittävät nukkuvansa hetken aikaa, jonka jälkeen ne jatkavat leikkiään.

https://www.youtube.com/watch?v=Gy491RoRoRA

Instrumenttia soittaessa nopeus ei aina ole kaikista olennaisin asia, varsinkaan silloin, kun puhutaan “tunteella” soittamisesta. Eva Vergilova on soittanut sähkökitaraa pienestä pitäen, jonka vuoksi hän on ikäisekseen erittäin kypsä ja taitava muusikko.

Videolla näemme, kun nainen esittää rauhallisen kappaleen, joka kasvaa upeasti loppua kohden. Kannattaa pitää silmällä sitä, kuinka nainen soittaa puhtaasti ja upeasti tulkiten jokaisen nuotin.

Tiedätkö sen tunteen, kun oma lempikappale alkaa soimaan ja et vain yksinkertaisesti pysty olemaan laulamatta. Automatkoilla perheillä on usein tapana laulaa klassikkokappaleita täydellä sydämellä.

Näemme tällä videolla suloisen trion, joka esittää “You Raise Me Up” -kappaleen. Esitys on hieman tavallisesta poikkeava, sillä kuoroon kuuluu myös koira, jolla on yllättävän kaunis ääni.

Katso esitys alla olevasta videosta!

Ihmiset pystyvät pitkäjänteisyydellä ja harjoittelulla uskomattomiin suorituksiin.

Lorelai Mosnegutu syntyi ilman käsiä ja tämän seurauksena hänen äitinsä hylkäsi hänet. Lorelai eli kaksi vuotta orpokodissa, jonka jälkeen hänet adoptoitiin onnelliseen perheeseen.

Lorelai sai perheeseen muuttaessaan aloitta pianonsoiton. Tyttö kehittyi nopeaa vauhtia siitä huolimatta, että hän soitti pianoa jaloillaan. Tällä videolla näemme, kun hän esittää kauniin kappaleen Romanian Talent-ohjelmassa. Yleisö ja tuomarit herkistyvät välittömästi ja ei ihme!

https://www.youtube.com/watch?v=MQGBahvsQ_k

Olemme nähneet jo useita videoita, joissa asiat menee prikulleen kuten pitääkin. Tomaatti leikkautuu tasaisesti niin ihanasti sileiksi siivuiksi ja niin edelleen. Tässä on video, joka saa paatuneimmankin epäjärjestyksen rakastajan hermostumaan.

Kuinka pitkälle pystyt katsomaan videota?