Mikä olisikaan parempaa kuin lempikappaleen tahtiin tanssahtelu hyvässä seurassa? Vaikka jokainen askel ei edes menisi aivan täydellisesti, tärkeämpää on nauttia ja pitää hauskaa. Justin Timberlaken uusin biisi Can’t Stop The Feeling innoitti tämän isän kuvaamaan videon, jossa hän tanssii tyttärensä kanssa hyvällä fiiliksellä.

Salsa on tulinen ja rytmikäs tanssi, joka tempaa mukaansa. Kyseessä on melko haastava tanssilaji, joten kovin moni 14-vuotias ei osaa tanssia sitä vielä ammattilaisen ottein.

Videolla poika kuitenkin näyttää, kuinka naisia kuuluu tanssittaa. Nainen on yhtä hymyä, kun hän tanssii tämän herrasmiehen kanssa. Voimme vain kuvitella, kuinka pojan kännykkä alkoi tulvimaan viesteillä tämän esityksen jälkeen.

Uusi-Seelantilainen taiteilija, Benjamin Lloyd tekee paikallisen lastensairaalan kanssa yhteistyötä. Hän julkaisi Facebook-sivullaan, että tekisi kaikille lastensairaalassa asuville lapsille leikkitatuoinnin, mikäli 50 tykkäisi julkaisusta. Suosio ei kuitenkaan loppunut 50 tykkäykseen, sillä miehen päivityksestä tykättiin huimat 400 tuhatta kertaa.

”Eniten iloa minulle tuo se, kun pystyn nostamaan lasten itsetuntoa coolien leikkitatuointien avulla”, kertoo Lloyd Facebook-sivullaan.

Alta voita katsoa Benjaminin luomuksia. Lapset näyttävät ainakin pitävän uusista tyyleistään.

1.

7

2.

6

3.

5

4.

4

5.

3

6.

2

7.

1

Kuvat: Facebook / Benjamin Lloyd 

Lisätietoa sairaalasta: Starship.org

Kahden kuukauden ikäinen Coral kiinnittää huomion itseensä hetkessä. Syy on aivan ihana, sillä hänellä on tumma tuuhea tukka, joka on melko harvinaista pienillä vauvoilla. Coralilla oli jo syntyessään paljon hiuksia, mutta parissa kuukaudessa muutos oli jo huomattava.

1.

A photo posted by Michael Rader (@picgenic) on

2.

A photo posted by Michael Rader (@picgenic) on

3.

A photo posted by Michael Rader (@picgenic) on

4.

A photo posted by Michael Rader (@picgenic) on

5.

A photo posted by Michael Rader (@picgenic) on

Lähde: Distractify

Charles-niminen parta-agama ja kissa nimeltä Baby todistavat, että aito ystävyys ei katso ulkonäköä. Kissa voisi helposti satuttaa liskoa, mutta eläin pitää kaveristaan hyvää huolta. Kaksikko asustaa Pennsylvaniassa, Yhdysvalloissa.

Alta pääset tutustumaan kaksikkoon enemmän:

1. Kaverukset tekevät yhdessä lähes kaiken.

8

2. Baby-kissa pelkää ukkosta, minkä aikana lisko suojelee ja halaa sitä.

7

3. Kaksikko istuu usein ikkunan edessä.

6

4. Kerrassaan suloinen kaksikko.

5

5. <3 <3 <3

4

6. ”Mä tuun antamaan sulle yhden pusun”, kertoo parta-agama Charles.

3

7. Kaverukset eivät riitele edes ruoka-aikaan, sillä niillä on eri ruokavalio.

2

8. ”Me ollaan ikuisesti yhdessä.”

1

Katso video alapuolelta:

Kuvat: Instagram