Britain’s Got Talent -ohjelmassa nähdään säännöllisesti uskomattomia esityksiä, jotka lähtevät leviämään ympäri maailmaa. Musiikilla on äärimmäisen pitkä historia ihmisten ajansaatossa, jonka vuoksi se herättää suuria tunteita. Tämän vuoksi kauniita esityksiä kuunnellessa voi tuntea, kun kylmät väreet kulkevat pitkin kehoa — nyt näet esimerkin juuri sellaisesta esityksestä.

Tämän mieskuoron yllätykset eivät lopu kuitenkaan vielä tähän, sillä kaikki laulajat ovat samaa sukua. Itse asiassa lavalla seisoo isä ja hänen kolme poikaansa. Esitys on erityisesi naisten mieleen, sillä näin komeat ja kauniin lauluäänen omaavat miehet ovat kerrassaan ihanaa katsottavaa!

Lapsen kehittyminen on suorastaan ihme. On vaikea edes kuvitella sitä, kuinka paljon esimerkiksi lapsen silmien ja aivojen kehittyminen vaatii, sillä emme vielä tänäkään päivänä tiedä, kuinka aivot voitaisiin rakentaa supertietokoneiden avulla.

Tällä videolla pääset näkemään upealla tavalla sen, kuinka sikiö kasvaa ja kehittyy kohdussa. 9 kuukautta on pitkä aika, mutta asiaa miettiessä, aika ei ole pitkä, verrattuna sen aikansaamiin muutoksiin.

Viime keväänä hiustrendeissä näkyi niin farkkua kuin ruusukultaa. Uusimpana Instagram-villityksenä näyttäisi olevan eräänlainen paranneltu sateenkaarivärjäys, kuin liukuväri, mutta todella värikäs!

Valonsäteet osuvat tällaisiin hiuksiin erittäin kauniisti ja ne laskeutuvat olkapäille kuin merenneidolla ikään. Heräsikö hiusinspiraatio jo? Katso alta upeat värjäyksen taidonnäytteet ja ihastu tulevan kesän trenditukkaan!

A post shared by #PRAVANA (@pravana) on

A post shared by raven camacho (@soraverly) on

Joillakin ihmisille rytmi on vain yksinkertaisesti veressä jo syntymästä asti. “Davie504” osaa soittaa bassoa uskomattoman lahjakkaasti, sillä hän hallitsee rytmin ja melodian samanaikaisesti — jokainen bassoa tai muuta instrumenttia soittava ihminen tietää, kuinka vaikeaa tämä voi parhaimillaan olla.

Kaikki alkoi siitä, kun eräs Youtube-käyttäjä haastoi miehen kommentoimalla, että tämä ei pystyisi soittamaan 12-kielisellä bassolla. Muusikko otti kuitenkin rohkeasti haasteen vastaan ja lopputulos on kaunista kuunneltavaa.

Kalevala Korun uuden mainosvideon taustalla soi Miss Suomi -kisoista tuttu Armi-kappale. Se kysyy: “Ken on heistä kaikkein kaunein?”

Itse mainos kuitenkin kysyy: “Kuka haluaa olla kaikkein kaunein, kun voi olla kesyttämätön?” Me puolestaan sanomme, että kesyttämätön asenne tekee kaikista naisista kauniita.

 

“Me synnymme naisiksi ja teemme itse omat polkumme. Vapaus olla oma itsensä säkenöi ympärilleen voimaa ja kunnioitusta. Me emme suostu mahtumaan toisten tekemiin muotteihin, emmekä muiden määritelmiin”, kerrotaan kampanjan kotisivulla.

Juhlavuoden kunniaksi toteutetun, puolitoistaminuuttisen filmin on ohjannut kantaa ottavilla töillään huomiota herättänyt Viivi Huuska. Filmissä esiintyy mm. Miss Helsinki Sephora Ikalaba, down-malli Maija Mattila sekä voimanoston maailmanmestari, lääkäri Anna Khudayarov.