Niin se vaan menee, että totuus tulee lapsen suusta. Isä kysyy tyttäreltään, kummasta tämä tykkää enemmän, äidistä vai isästä. Ei auta lahjonta eikä harjoittelu, ei uhkailu eikä kiristys. Kyllä se niin on, että vastaus on tällä tytöllä selvä. Aika loistavasti tehty video.

Tämä pieni pitbullin pentu löytyi hylättynä. Se oli vielä löytöhetkellä pelokas ja varuillaan, mutta videolla näkyy jo ihan uusi koira.

Pennun, Mojon löytäjä, kanadalainen eläinsuojelukodin omistaja Joey vei eläimen heti tutkittavaksi, sillä koiralla oli paha kapi. Tällä videolla näkyy, kun Joey, Mojon uusi omistaja käy hakemassa koiran kotiin. Koira tunnistaa heti pelastajansa ja hyppää tämän syliin. Niin ne eliniän kestävät siteet syntyvät jo heti ensi tapaamisella.

Toiset rakastavat pitkiä kävelylenkkejä, jotkut ovat hulluna katkaraputahnaan, toiset pitävät lämpimän auringon alla loikoilusta, kun taas toiset rakastavat… paperia.

Bibia-kissa on ihan hulluna paperin räpläämiseen. Sanomalehdet, paperipussit, mainokset – mikä vaan kelpaa, kunhan se rapisee!

Pieni vauva nukkuu. Huoneessa vallitsee täysi hiljaisuus. Ainakin siihen asti, kunnes ilmoille kajahtaa vauvan uninen nauru. Se on niin aito ja hellyyttävän kuuloinen, että itseäkin alkaa naurattaa.

Monilla miehillä alkaa jossakin vaiheessa elämää se vaihe, kun hiukset alkavat kadota päälaelta. Jotkut eivät välitä siitä, mutta toiset ajavat päänsä kaljuksi ja toiset taas kriiseilevät ja yrittävät keksiä ratkaisua tilanteeseen. Eihän se tukan lähteminen vakavaa ole, mutta muistuttaa aika konkreettisesti vanhenemisesta.

Tässä kuvakoosteessa olevat miehet eivät millään pysty myöntämään, että heillä on keskikalju. Tämän seurauksena he ovat tehneet hauskoja peittely-yrityksiä, jotka näyttävät paljon pahemmilta kuin perus kalju.

Lähde: Listcovery