Vauvat ovat kaikin puolin ihania – ne ovat muun muassa ennakkoluulottomia ja suloisia energiapakkauksia, jotka oppivat päivä päivältä enemmän. Tämä vauva oli ilmeisesti saanut selville, mitä pilailu tai niin sanottu jekkuilu tarkoittaa.

Videolla isä asettaa muovipurkin vauvan syöttöpöydälle, jonka jälkeen lapsi työntää se alas pöydältä. Isä lisää tilanteeseen hieman dramatiikkaa, kun hän “yrittää” saada pulloa kiinni. Vauvan mielestä tämä on hulvattoman hauskaa, jonka vuoksi hän nauraa mahakippurassa.

Katso tämä video, sillä ja saat päivittäisen annoksen positiivisuutta.

Joskus elämässä tulee vaiheita, kun omasta ulkonäöstä ei jaksa tai yksinkertaisesti ehdi pitää huolta. Tim ja Wendy ovat täysin tavallinen pariskunta lukuunottamatta yhtä asiaa: he eivät ole leikanneet hiuksiaan kymmeniin vuosiin. Tämän vuoksi ihmiset sanoivat, että he ovat jääneet “jumiin” 80-luvulle.

Vuonna 2003 pariskunta pääsi Oprah Winfreyn talkshow:n, jossa molemmille tehtiin aivan uudenlainen lookki. Parturit, kampaajat, maskeeraajat ja stylistit panivat parastaan tuntien ajan ja lopulta molemmat astelivat ovesta sisään.

Yleisö ei meinaa tunnistaa Timiä ja Wendya samoiksi henkilöiksi, he näyttäisivät olevan itsekin todella yllättyneitä uudesta lookistaan.

Voit katsoa uskomattoman ennen ja jälkeen eron oheiselta videolta:

Muodostelmaluistelu on varmasti yksi maailman vaikeimmista joukkuelajeista, sillä kaikkien täytyy onnistua ryhmässä sekä yksilöinä. Muodostelmaluistelun aikana nähdään kauniisti synkronoituja liikkeitä, jotka ilmestyvät jäälle musiikin tahdittamana.

Maailman parhaat muodostelmaluistelijat joutuvat keskittymään samanaikaisesti omaan suoritukseen sekä joukkueen liikkeisiin – ei mikään helppo tehtävä!

Tällä videolla saat nähdä, kun venäläinen muodostelmaluistelujoukkue järjestää upean esityksen Whitney Houstonin ”I Will Always Love You” -klassikon säestämänä.

“The Voice” -ohjelma antaa ihmisille mahdollisuuden nousta suureen suosioon vain muutaman kuukauden aikana. Ohjelmassa etsitään laulajalupauksia, joita ei olla vielä ehditty bongata muualta. Kilpailu muuttuu hetki hetkeltä kovemmaksi ja lopulta voittaja selviää.

Saksassa järjestetyssä “The Voice of Kids” -kilpailussa nähtiin upea esitys, kun poika lauloi Elviksen “Can’t Help Falling In Love” -klassikon.

Kappale on tietenkin vaikea, mutta nuori Simon hallitsi sen erinomaisesti koko esityksen ajan.

Katso mieletön show oheiselta videolta:

Tanssi on laji, jossa ulkonäön ei tulisi ikinä antaa hämätä. Vauhdikkaat tanssilajit, kuten HipHop ja Breakdance mielletään usein nuorten lajiksi. Kyseisten esitysten aikana otetaan usein niin sanottuja “battleja” eli kaksintaisteluita, joissa kaksi kilpailijat esiityvät toisiaan vastaan.

Tällä videolla näemme kahden tanssijan välisen battlen – hauskan esityksestä tekee se, että toinen kilpailija on huomattavasti vanhempi mies.

En usko, että kukaan olisi osannut odottaa vanhalta herrasmieheltä tällaista esitystä!

Voit katsoa videon alapuolelta…