Teini-iässä lapset saattavat käydä vähän vanhempiensa hermoille, mutta tämä vaihe ei kestä ikuisesti, joten ärsyttävät tilanteet tulisi hoitaa oikeanlaisella asenteella. Videolla näet isän, joka teki lapsilleen videon siitä, kuinka vessapaperirulla otetaan pois ja kuinka uusi laitetaan tilalle. Lisäksi mikäli haluaa olla todella ahkera, niin vanhan pahvirullan voi heittää myös roskiin.

Mies lupasi ladata lisää opetusvideoita nettiin. Saa nähdä, onko niillä vaikutusta lasten käyttäytymiseen.

Kissanpennulla ja koiralla on käynnissä hauska leikkituokio sängyllä. Kissa vaanii sängynreunan takana ja hyökkää sitten sieltä painimaan kaverinsa kanssa ja läpsimään tätä ympäri naamaa. Koiralla näyttää olevan pehmeä haarniska suojanaan, muuten kamppailu on aika tasaväkinen.

Hasan Kale on taiteilija, joka maalaa uskomattoman tarkasti pienen pieniä taideteoksia. Hän ei käytä maalauspohjanaan kangasta, vaan hän taiteilee pikkiriikkisiin arkipäivän asioihin – nuppineuloista riisinjyviin.

Näiden maalauksien tekemisessä pitää todella riittää kärsivällisyyttä, vakaata kättä sekä tietysti hyvää näköä. Vain mielikuvitus on rajana, mihin kaikkeen Hasan voikaan maalata upeita töitään.

Lisää Hasan Kalen töitä voi katsoa hänen Instagram-tililtään, Facebookista tai hänen omilta kotisivuiltaan.

Lähde: Instagram

Pieni orpo Faa Mai -norsu asuu Thaimaassa luonnonsuojelualueella. Poikanen viihdyttää itseään ja ohikulkijoita sinisellä narulla, jota se tykkää viskoa, pyöritellä ja heilutella. Välillä paikalle taapertaa Faa Main ystävä ihmettelemään ja halimaan kaveriaan. Sitten taas leikki jatkuu.

Kaikki me tiedämme nämä eteläamerikkalaiset nisäkkäät, laiskiaiset, jotka liikkuvat hitaasti ja hengailevat suurimman osan ajastaan puussa lehtiä syöden. Oletko kuitenkaan koskaan miettinyt, miten tämä kyseinen eläin ääntelee?

Laiskiaisen ääntely muistuttaa hiukan ihmislapsen rääkäisyä. Tietysti eri lajien ääntely poikkeaa toisistaan jonkin verran, mutta kuulostaa silti yhtä suloiselta ja hellyyttävältä!