Joskus eläimet osaavat olla hauskempia kuin koskaan osasimme odottaa. Hevoset ovat erittäin älykkäitä eläimiä, joilta näyttäisi löytyvän myös tilannetajua. Isä oli tyttärensä kanssa kävelyllä, kun kaksikko huomasi kadulla hevosen.

Tytär kiinnostui eläimestä välittömästi ja halusi mennä katselemaan sitä lähempää. Hetken kuluttua isä päätti ikuistaa suloisen hetken, jossa tytär poseeraa suuren eläimen kanssa.

Kuvasta ei tullut kuitenkaan tavallinen ystäväpotretti, sillä hevonen päätti lisätä oman mausteensa koko tilanteeseen. Voimme vain kuvitella isän ilmeen, kun hän on päässyt kotiin ja katsonut tätä valokuvaa!

Pinterest

Myönnetään, me kaikki nukumme aivan liian vähän ja erityisesti pienten lasten vanhemmat ovat riskiryhmässä. Eräs kuntosali Iso-Britanniassa päätti tarttua tilaisuuteen. Se tarjoaa asiakkailleen vartin verryttelyn päätteeksi “Napercise” -treeniä. Käytännössä se tarkoittaa 45 minuuttia päiväunia, pehmeässä ja mukavassa sängyssä!

Maksaisitko sinä unitreenistä?

Nykyään kaikilla on kännyköissään kamerat ja sitä myöten tulee valokuvattua todella paljon. Yksi tapa on pyytää kavereitaan tai kumppaneitaan kuvaamaan itseään. Tällä videolla näemme konkreettisesti, miten raivostuttavaa usein ihmisten kuvaaminen on, kun he ovat sitä pyytäneet. Video on kuvattu julkkisten suosimalla Coachella-festarilla, jossa erityisen tärkeää on kameralle esiintyminen. Huomaa miehen erinomaiset poseeraukset!

Jaa tämä kaverillesi, joka aina pyytää kuvaamaan itseään!

Eläinrakkaat ihmiset välittävät karvaisista tovereistaan niin paljon, että he saattavat tehdä mitä erikoisimpia asioita niiden eteen. Jokainen meistä on joskus pienenä tehnyt salaa asioita, joista äiti ei välttämättä ole ollut kovinkaan iloinen. Tällä videolla saamme kuulla 5-vuotiaan tytön selityksen sille, miksi vasikka oli yhtäkkiä joutunut sisätiloihin.

Äiti kysyy tyttäreltään, kuinka kaikki on tapahtunut ja saamme kuulla yllättävän suloisen selityksen koko tilanteelle. Videota katsoessa on vaikea olla hymyilemättä!

Bonsai tarkoittaa ruukussa kasvatettua puuta. Yleensä pienten bonsaipuiden on tarkoitus muistuttaa muodoltaan suurta ja täysikasvuista puuta, mikä tekeekin lajista haastavan ja kärsivällisyyttä vaativan. Bonsaipuita voi kasvattaa lähes mistä vain puusta ja Suomessa esimerkiksi männyt ja koivut sopivat tähän tarkoitukseen erinomaisesti.

Videolla näemme, kun GrahamWPotter muokaa löytämänsä euroopanmarjakuusen uuteen uskoon. Prosessi on monimutkainen ja se vaatii tarkkuutta. Lopputulosta katsoessa, voimme kuitenkin todeta, että lahonneen rungon alta paljastui upea kokonaisuus!

Lopuksi mies vielä trimmaa puunoksat ja kiertää rautalankaa niiden ympärille, jotta ne kasvaisivat sivuille, eivätkä ylöspäin.