Jos englanninkielinen tekstitys ei näy automaattisesti, klikkaa videon oikeassa alareunassa näkyvää pientä laatikkoa, josta sen saa päälle.

Video on nimittäin tanskaksi. Isä kertoo pojilleen lopettaneensa työt. Sitten hän kertoo voittaneensa vähän rahaa ja antaa pojille pikkuisen käteistä ja uudet tabletit. Tämän jälkeen hän paljastaa valehdelleensa ja tosi asiassa voittaneensa paljon enemmän rahaa kuin mitä aluksi kertoi. Pojat eivät meinaa uskoa korviaan. Varmasti aika iloinen yllätys!

6-vuotiaan tytön Kyleen suurin haave toteutuu, kun hän pääsee lavalle idolinsa Luke Bryanin kanssa.

Keikka saa odottamattoman käänteen, kun Luke pyytää tyttöä lavalle. Kyleetä ei paljoa ujostuttanut, vaan hän ryntäsi lavalle tanssimaan ja hyppimään onnesta soikeana.

Tytöstä näki, kuinka innoissaan hän oli lavalle pääsystä. Kylee tiesi kaikki laulujen sanat ulkoa, ja pääsikin laulamaan niitä yhdessä mikkiin Luken kanssa. Ihmisen, ketä hän fanittaa eniten tässä maailmassa.

Pihalle heitetyt roskat voivat koitua monien pikkueläimien kohtaloksi. Niin kuin esimerkiksi tässä tapauksessa.

Pieni siilinpoikanen ei olisi päässyt pois purkista ilman apua. Piikit ottivat vastaan vaikka se kuinka yritti peruuttaa, ja lopulta se väsyi yrittämään. Se oli ollut purkissa jumissa mitä ilmeisemmin lähes vuorokauden, sillä siilit liikkuvat vain iltaisin.

Onneksi taas avuton ja pelokas luontokappale sai apua ja pääsi takaisin emonsa luokse.

Juan Dominguezin elämässä tapahtui lyhyessä ajassa paljon. Vuonna 2010 hän menetti Afganistanissa molemmat jalkansa ja toisen kätensä. Yli 20 leikkauksen jälkeen elämä alkoi olla taas jotenkin kunnossa.

Ja sitten, kaiken tämän jälkeen hän tapasi elämänsä rakkauden. Mutta koska leikkaukset olivat vieneet niin paljon rahaa, ei Juanilla ollut enää varaa häihin. Mutta peliin puuttui tässä vaiheessa Juanin perhe, ystävät ja tutut, jotka järjestivät rakastuneelle pariskunnalle heidän unelmiensa häät. Niin pääsi myös Juan kävelemään alttarille ja sieltä pois –  elämänkumppaninsa kanssa.

Turvan tunne on erityisesti pienille elämänaluille kaikkein tärkein asia maailmassa. Ilman sitä ei uni tule ja on tuskainen olo.

Tämä emokissa on pienen pentunsa lähellä, kun se vetelee päiväunia. Kissan tassu on pennun mahan päällä, kun toinen rötköttää pehmeällä alustalla ihan selällään. Pentu tietää kuitenkin, että emo on siinä ihan vieressä ja pystyy siitä syystä rentoutumaan.