Indonesialainen isä on noussut sankariksi netissä sen jälkeen, kun hän pelasti lapsensa erittäin vaarallisesta tilanteesta. Kaikki tapahtui tavallisena päivänä, kun mies oli töissä pyöräliikkeessä. Hänen lapsensa leikkivät muutaman metrin etäisyydellä, eivätkä osanneet lainkaan odottaa lähestyvää vaaratilannetta.

Toyota-autoa kuljettanut henkilö suistui tieltä ja oli ajamassa suoraan päin lapsi. Isä näki onneksi tilanteen ajoissa ja ehti pelastaa lapsensa millisekunteja ennen lähes varmaa kuolemaa.

Lääkäreissä käynti on monelle ihmiselle ja eläimelle kova paikka, jota yrittää välttää kaikin keinoin. Koira ei halunnut mennä eläinlääkäriin, mutta valitettavasti sen oli kuitenkin pakko.

Eläinlääkärissä tapahtui kuitenkin jotain, mikä sai henkilökunnan nauramaan maha kippurassa. Omistaja ei jaksanut pidellä lemmikkiään, jonka seurauksena se lähti “ratsastamalla” pois hoitajien luota.

Katso video tilanteesta alapuolelta:

Just another day at the vet… wait for it…

Julkaissut I'm sorry, I love you 25. tammikuuta 2016

Norjalainen video leviää netissä, jossa selitetään, kuinka vaikea rekkakuskien on huomata suojatietä ylittävät lapset. Tämän seurauksena mies päätti kuvata opettavan videon, jossa hän selittää ja havainnollistaa kuskien sokeat pisteet. Lapsia jää rekkojen alle valitettavasti juuri sen takia, että kuski ei pysty näkemään heitä.

Tällä videolla annetaan kuitenkin erittäin fiksu ohje, jota jokaisen lapsen kannattaa noudattaa. Pyydä lastasi menemään suojatielle niin, että hän on varmistanut vilkuttamalla, että kuski näkee hänet. Tämä yksinkertainen vinkki voi säästää henkiä aivan ilmaiseksi.

Uskoisitko, että nämä mummot osaavat tanssia luultavasti paremmin kuin sinä? 63-80-vuotiaista naisista koostuva ryhmä kutsuu itseään nimellä “Cocooners” ja tanssiryhmä on yhteenlaskettuna 293-vuotias!

Ikä on vain numero ja nämä upeat naiset ovat siitä elävä todiste.

Syntymämerkit ovat aina ihania ja persoonallisia, mutta tämä turkkilainen vauva on todellinen geneettinen lottovoittaja. Çinar Engin syntyi todella kaunis sydämenmuotoinen syntymämerkki otsassaan. Murat, Çinarin isä, oli ensimmänen, joka syntymän jälkeen huomasi syntymämerkin.

“Olin todella yllättynyt. Kun pääsin lähelle hänen päätään huomasin, että kyseessä oli uskomaton sydän. Kyynelten pidätteleminen oli vaikeaa.” Murat kertoo Daily Mailille. Hän myös kertoo, että sairaanhoitajat haluisivat ottaa selfieitä “rakkauden vauvaksi” ristimänsä vauvan kanssa.

Çinar on nyt 14 kuukautta vanha, mutta kerää edelleen paljon hymyjä kaupungilla!