Mies halusi yllättää isänsä, ja antaa hänelle jotain minkä on jo kerran menettänyt. Hänen vanhan Chevrolettinsa.

Isä oli ostanut auton vuonna 1965, ja se ehti olla hänellä 20 vuotta. Näiden vuosien aikana hän kiintyi autoonsa todella, ja se oli hänelle paljon enemmän kuin pelkkä kulkuneuvo.

Ajat olivat tiukkoja rahatilanteen vuoksi, ja lopulta autosta oli pakko luopua. Se oli hänelle rankkaa, mutta vaihtoehtoja ei ollut.

Muutamia vuosia sitten isän poika alkoi miettimään autoa, sekä takapenkillä viettämiään hetkiä veljensä kanssa. Hänelle tuli mieleen, että jos hän jotenkin pystyisi antamaan auton takaisin isälleen, hän ei epäröisi hetkeäkään. Niinpä hän alkoi etsimään autoa, ja ihmeen kaupalla löysikin sen netistä.

Nyt, melkein 30 vuotta erossaolon jälkeen isä saa autonsa takaisin. Kyseinen video toimii Chevroletin mainoksena.

Kondomi suojaa niin monelta, monelta taudilta, mutta on olemassa myös jotain, miltä se ei suojaa. Tähän hilpeään mainokseen on koottu 10 erilaista ja yllättävää tilannetta, jossa kondomi ei vaan yksinkertaisesti pelasta, vaikka kuinka vetäisi tuon liukkaan kumituksen ihan pohjaan asti.

Kyseessä ei suoranaisesti ole kondomimainos vaan muistutus siitä, että esimerkiksi HI-virukselta voi suojautua vain ja ainoastaan tämän pienen kumilärpykän avulla. Kondomi on pieni asia maailmankaikkeudelle, suuri ihmiselle.

Tällä videolla ei tapahtu mitään muuta. Panda aivastaa. Pieni poikanen makaa kuin kuolleena emonsa jalkojen juuressa. Emo mättää ruokaa naamariin eikä osaa odottaa, mitä tapahtuu seuraavaksi. Pieni rääpäle aivastaa koko kehonsa voimalla ja emo säikähtää niin, että meinaa vetää bambut väärän kurkkuun.

Ja sitten vielä sama hidastettuna.

Miltä näyttää 50 vuotta rakkautta? Tältä.

He tapasivat ensimmäisen kerran, kun nuori Glad-tyttö oli kahdeksan, ja Bill, tuolloin vielä poika, oli vuoden vanhempi. Kymmenen vuotta myöhemmin ihastus roihahti liekkeihin, eikä se ole vieläkään sammunut. Glad sairastaa alzheimerin tautia, ja mies hoitaa häntä täysipäiväisesti. Alzheimerin tauti on raskas myös omaisille, sillä taudin vaikeimmassa ja syvimmässä vaiheessa sairastunut ei tunnista enää omaisiaan.

Tällaiset tapaukset muistuttavat siitä, mitä on oikea rakkaus – pyyteetöntä auttamista ja välittämistä. Sellaista, että auttaja tietää, että joku aamu hänen kaikkein rakkaimpansa ei enää muista häntä.

 

Mies otti valokuvia tyttöystävänsä mahasta, kun tämä oli raskaana. Kuvat on otettu raskauden viimeisten neljän kuukauden aikana ja siten, että nainen on aina samassa asennossa. Masu kasvaa ja pian sieltä putkahtaa esiin pieni suloinen tummahiuksinen poika. Kaikki tämä upeus on laitettu alle minuuttiin.