Joillakin ihmisillä musiikki on syntymästä asti veressä – sen huomaa myös tästä taaperosta, joka nauttii isänsä esityksestä täysin siemauksin.

Isällä ja hänen tyttärellään on ihana harrastus, johon kuuluu musiikkia, laulua sekä tietenkin rytmin tahdissa jammailua.

Ei ole vaikea arvata, tuleeko tämä napero olemaan vanhempana enemmänkin tekemisissä musiikin kanssa.

Voit katsoa suloisen videopätkän alapuolelta!

Synkrontui uinti on laji, joka vaatii erinomaista kehonhallintaa se luonnollisesti uimataitoa – näin minä ainakin luulin, kunnes näin tämän esityksen.

7 hengen kaveriporukka oli järjestänyt urheilulukiossa esityksen, joka ei jättänyt yleisöä kylmäksi. Luokkatoverit olivat kehitelleet huumoria ja yllättäviä tilanteita sisältävän shown.

Voit katsoa oheiselta videolta, miltä “synkronoitu uinti” näyttää kuivalla maalla!

Lumen kolaaminen on tuttu “harrastus” jokaiselle suomalaiselle. Märän lumen lapioiminen voi olla yllättävän raskasta varsinkin silloin, kun lunta on tullut maahan jo useiden senttimetrien verran.

Kolaamisen sijasta on olemassa kuitenkin hauskempi ja helpompi ratkaisu, johon myös lapset haluavat varmasti osallistua. Et tarvitse tähän niksiin mitään muuta kuin märkää lunta ja omat kätesi.

Katso oheiselta videolta, kuinka mies “siivoaa” pihansa helposti.

Taitoluistelu on upea laji, joka vaatii taitavia yksilöitä sekä ennen kaikkea erinomaista tiimityötä.

Esityksen onnistuminen ei ole siis kiinni yksilöistä, sillä kaikista tulee pitää huolta mahdollisimman onnistuneen esityksen aikaansaamiseksi.

ISU World Synchronized Skating Championships (WSSC) eli muodostelmaluistelun maailmanmestaruuskisoihin osallistunut kanadalaisjoukkue järjesti yleisölle upean esityksen, joka sujui täydellisyyttä hipoen.

Vuonna 2015 kuvattu video on kerännyt yli 1,2 miljoonaa katselukertaa, enkä ihmettele lainkaan miksi!

 

Christina Aguilera avasi The Voice -laulukilpailun esityksellä, joka ei jättänyt ketään kylmäksi.

Pop-tähden tulkinta Whitney Houstonin legendaarisesta “I Have Nothing” -klassikosta saa kylmät väreet kulkemaan pitkin vartaloa.

Tässä ei ole kuitenkaan vielä kaikki…

Yleisö kuuntelee lumoutuneena kaunista esitystä, mutta yhtäkkiä Whitney Houstonin hologrammi ilmestyy lavalle. Tämän jälkeen pop-tähdet laulavat “yhdessä” dueton, joka ei kaipaa sen kummempia selittelyjä.

Tällaista esitystä katsoessa on vaikea olla herkistymättä!