Hua Yunqing ja hänen tyttärensä päättivät yhdessä aloittaa pitkän projektin, joka tulisi kestämään 35 vuoden ajan. Tarkoituksena oli ottaa valokuva isästä ja tyttärestä jokaisena vuonna.

Lopputulosta katsoessa voimme todeta, että kyllä kannatti. On myös ihana nähdä, kuinka pienestä tytöstä kasvoi aikuinen nainen, joka sai myös onnellisen perheen ja lapsia.

Olet varmasti joskus kuullut huippusuositun ysärihitin ”What Is Love”. Tällä videolla klassikkokappale tulkitaan 50-lukulaisittain täysin uudella tavalla. Kevätaurinko ja tämä biisi saa jokaisen tanssijalan vipattamaan ja hymyn nousemaan korviin!

Me kaikki tiedämme, että yksinäisyys ei tunnu mukavalta. Monet vanhukset joutuvat kokemaan sitä päivittäin elämässään. Seattlessa päätettiin kokeilla mitä tapahtuu, kun 125 lasta asuvat yhdessä hoitokodin vanhusten kanssa.

Tilanteessa jokainen voittaa, sillä ikäihmisten elämä ei ole enää niin tylsää ja lapsetkin saavat paljon iloa elämäänsä. Idea on lähtöisin Japanista. Katso itse videolta, miten onnellisilta siinä kuvatut ihmiset näyttävät!

 

Käsillä pystyy luomaan ihmeellisiä asioita, mutta upeat lopputulokset ovat usein tuhansien harjoittelutuntien takana.

Cuong Nguyen piirtää upeita muotokuvia, jotka alkavat haaleilla hahmotelmilla.

Tällä videolla näemme nopeutettuna kuvaton piirrosprosessin ja lopussa moni joutuu hieraisemaan silmiään ja toteamaan itselleen: ”Tuliko siitä oikeasti noin hieno!?”

Katso video alapuolelta!

Syöpää sairastavilla ihmisillä ei välttämättä ole hiuksia, sillä ne ovat pudonneet rankkojen hoitojen aikana. Jon päätti auttaa syöpää sairastavia lapsia, lahjoittamalla heille hiuksensa.

Mies kasvatti hiuksiaan 3 vuoden ajan, jonka jälkeen hän meni paikalliseen parturiin, jossa tukka ajettiin pois. Hiukset olivat ehtineet kasvaa kolmen vuoden aikana 30 senttimetrin pituisiksi.

Katso videolta, miltä mies näyttää hiustenleikkauksen jälkeen!