Haddadin perheen tytöt ovat vuosittain järjestäneet playback -esityksen. Tällä kertaa esitykseen haluttiin jotain erilaista ja tyttäret pyysivät äitiä suostuttelemaan isän mukaan esitykseen.

Esitys oli tärkeä, sillä paikalle oli saapunut runsaasti sukulaisia, joilla oli myös oma show. Tytöt halusivat keksiä tavan, jolla he voisivat erottua joukosta.

Lopulta isä suostui esitykseen ja kappaleeksi valittiin Beyoncen “All the single ladies” -hitti.

Voit katsoa videon alapuolelta!

Olen aikaisemmin pitänyt saippuakuplien puhaltamista pääosin lasten suosimana harrastuksena. Gloria Allwin osoittaa kuitenkin sen, että saippuakuplien puhaltaminen sopii erinomaisesti myös aikuisille.

Videolla nainen puhaltaa suuren saippuakuplan ja jättää sen lumikinoksen päälle.

Ei mene kauaa, kun saippuakupla alkaa jäätyä ja lopputulos on taianomaista katsottavaa.

Kuvittele, kuinka ihania koristeita näistä saisi?!

Monilla vanhemmilla on tapana viedä lapsensa uimaan jo varhaisessa iässä. Mitä nopeammin lapsi oppii uimaan, sitä parempi – osaksi taaperon turvallisuuden ja vanhempien mielenrauhan vuoksi.

21 kuukauden ikäinen Arabel oppi uimaan Virossa, Tartossa. Aluksi äiti auttaa tyttöä hyppäämään veteen, jonka jälkeen hän innostuu “leikistä” myös itse. Ei menekään kauaa, kun tytöstä on tullut todellinen vesipeto!

Pienet lapset ovat ennakkoluulottomia ja videolta onkin helppo huomata, kuinka vedestä tulee nopeasti Arabelin uusi ystävä.

Voit katsoa inspiroivan videon alapuolelta! Aikuisilla on todella paljon opittavaa lapsilta.

Tanssiminen vaatii musiikillista lahjakkuutta ja rytmitajua, sillä vain tällöin on mahdollista pysyä vaikeiden koreografioiden mukana.

Tällä videolla näemme ainutlaatuisen esityksen, jossa sotilaiksi pukeutuneet tanssijat tanssivat Leon Jesselin 1897 vuonna säveltämän “Die Parade der Zinnsoldaten” -kappaleen tahdissa.

Kappale on todella tunnettu ja sitä on esitetty eri puolilla maailmaa.

Voit katsoa oheiselta videolta, kun Missourista kotoisin oleva tanssiryhmä, The Rockettes, esittää tunnetun sävelmän.

Jäihin putoaminen on karmiva tilanne, joka aiheuttaa helposti paniikin – tällä videolla opit, kuinka mahdollisesti hengenvaarallisessa tilanteessa tulee toimia.

Suomessa on 1,8 miljoona vapaa-ajan kalastajaa, joista moni käy myös pilkillä. Jäällä pilkkiminen ei sinänsä ole vaarallista keskitalven aikaan, jolloin jää on paksuimmillaan.

Vaaratilanteet syntyvät usein alku- ja lopputalvesta, jolloin jään kestävyyttä saatetaan yliarvioida. Keväisin jää saattaa olla todella paksua, mutta äärimmäisen heikkoa, kun se muuttuu niin sanotuksi pillijääksi. Aluksi on hyvä sanoa, että heikoille jäille ei tulisi koskaan mennä ja naskalien tulisi aina roikkua kaulassa.

Videolla opetetun ohjeen mukaan tärkeintä on pysyä rauhallisena, jotta elimistö ei mene enempää shokkitilaan. Tämän jälkeen on aika aloittaa pelastautuminen, joka tapahtuu myös todella rauhallisesti. Jäälle on tarkoitus nousta polskimalla eli niin, että jalkasi hoitavat suurimman osan työstä.

On myös tärkeä muistaa, että jäälle pääsemisen jälkeen ei saa nousta seisomaan, sillä jää voi pettää uudestaan.

Jaa tieto läheisillesi!