Frans Hofmeester on hollantilainen elokuvantekijä. Kun hänen tyttärensä Lotte syntyi, syntyi myös ensimmäinen videopätkä tähän tarinaan. Isä kuvasi tytärtään vastasyntyneestä tytöntylleröstä ikävuoteen 14 ja teki videopätkistä kauniin kollaasin.

Aika vierii hurjaa vauhtia ja erityisesti tämänlaiset videopätkät muistuttavat siitä. Ottakaamme siis ilo irti jokaisesta päivästä.

Mitä vähemmän ylimääräisiä johtoja ja laitteita ympäri asuntoa, sitä siistimmältä koti näyttää. Tässä on esitelty 23 luovaa ideaa, miten saada ylimääräistä säilytystilaa ja miten piilottaa vempeleet ja muut roinat pois silmistä.

1. Kaappi portaiden alle

Lähde

2. Digiboksit ja muut laatikkoon

Lähde

3. Johdoista Bob Marleyn tukka

Lähde

4. Koiran ruokakupit lipastoon

Lähde

5. Näkymätön kirjahylly

Lähde

6. Johdot sähkötolppaan

Lähde

7. Korut taulun taakse

Lähde

8. Modeemi kirjan sisälle

Lähde

9. Ilmastointilaite liitutaulun taakse

Lähde

10. Johdoista puunoksia

Lähde

11. Johdot aidan taakse

Lähde

12. Laatikoita rappusiin

Lähde

13. Teippiä kodinkoneisiin

Lähde

14. Energiansäästötarroja valokatkaisimiin

Lähde

15. Kangas työpöydän taakse

Lähde

16. Hälyttimet ja termostaatit taulun taakse

Lähde

17. Tekokiviä vesiputkien päälle

Lähde

18. Pistokkeet laatikon sisälle latausta varten

Lähde

19. Irrotettavaa seinäpaperia jääkaapin oveen

Lähde

20. Ylimääräiset johdot tyhjien vessapaperirullien sisälle

Lähde

21. Ammeen reuna piiloon tiiliskivien taakse

Lähde

22. Tv:n päälle taulu

Lähde

23. Kissanhiekkalaatikko kaapin sisälle

Lähde

Via Bored Panda

Koirat osaavat tehdä mitä vaan. Varsinkin silloin, kun niillä on ihmisten kädet. On nähty jo, miten koirat syö ruokaa lautaselta, mutta tällä kertaa rämpytellään vähän kitaraa.

Tällä videolla kaksi kaverusta soittaa yleisölle hieman bluegrass-musiikkia banjolla ja kitaralla. Asenne näyttäisi ainakin olevan kohdillaan.

Tämä on hämmentävän kaunis video. Joogan ammattilainen Briohny Smyth tekee käsittämättömän kauniita liikkeitä ja näyttää, mihin keho pystyy. Hennon näköinen nainen jaksaa kannatella itseään asennossa kuin asennossa.

Tie joogaamisen huipulle ei ole ollut Briohnylla helppo. Hän kärsi nuorempana bulimiasta ja anoreksiasta. Raskaiden sairauksien kanssa taistelu päättyi onneksi voittoon, ja Briohny on nyt entistäkin vahvempi. Lisää hänen tarinastaan voi lukea Elephant Journalin sivuilta.

Omana itsenään oleminen ei aina ole helppoa sosiaalisten, henkisten ja fyysisten paineiden vuoksi. Täytyy kuitenkin muistaa, että erilaisuus on rikkaus, joka erottaa ihmiset toisistaan.

Tällä videolla näet kuvia suomalaisista julkisuuden henkilöistä, jotka todellakin ovat omaperäisiä ja ainutlaatuisia persoonia, eikä heitä tulla koskaan unohtamaan.