Papukaijat ja kakadut ovat internetin suola — todella älykkäät linnut ovatkin keränneet yhteensä miljardeja katselukertoja Youtubessa.

Mr. Inko -niminen papukaija pitää todella paljon rummuista. Linnulla on isäntänsä kanssa yhteinen harrastus, jossa molemmat soittavat rumpuja — lintu ei tosin tarvitse lainkaan rumpukapulaa, koska sillä on työhän sopiva nokka.

Katso videolta, mitä tapahtuu, kun isäntä ottaa rumpukapulan käteensä ja ryhtyy soittamaan:

Joskus ihmiset ja eläimet joutuvat tilanteisiin, joista ei ole mahdollista selvitä omin avuin pois.

Tässä tapauksessa puhumme koirasta, joka oli jäänyt jumiin pihan edessä olleeseen porttiin. Ohikulkijat eivät olleet kuitenkaan viitsineet auttaa koiraa — ehkä he pelkäsivät, että tuntematon koira voisi purra vierasta ihmistä.

Onneksi yksi ohikulkijoista oli soittanut Animal Aid Unlimited -nimiselle yhdistykselle, jonka jälkeen vapaaehtoiset saapuivat apuun.

Aluksi paniikissa ollut koira rauhoittui nopeasti, kun se ymmärsi, että ihmiset eivät satuttaisi sitä. Lopussa ei ole vaikea huomata, kuinka onnellinen koira on siitä, että se vapautettiin.

Pienet lapset eivät aina halua noudattaa aikuisten sääntöjä — sama pätee myös eläimiin.

Kissat eivät ihmisten tapaan nuku öisin, ne saattavat sen sijaan pitää melkoista meteliä. Samasta ongelmasta kärsinyt mies halusi selvittää, mitä ihmettä kissanpennut oikein tekivät keskellä yötä.

Miehen mukaan kissanpennut ovat päivisin melko unisia ja ne nukkuvat päiväunia useita kertoja päivässä. Yöllinen käytös selvittää erinomaisesti kissojen käytöksen.

Katso video alapuolelta. Takaamme sen, että tulet nauramaan!

Villit ja kesytetyt eläimet saattavat olla samaa lajia, mutta ne käyttäytyvät täysin erilaisella tavalla. Tästä hyvänä esimerkkinä voi pitää esimerkiksi susia, jotka ovat aikojen saatossa kesyyntyneet ihmisten läheisyydessä ja muuttuneet kaikkien rakastamiksi koiriksi.

On selvää, että villit eläimet voivat kuitenkin ymmärtää kesyjä lajitovereitaan, koska elekieli, liikkeet ja aistit ovat lähtökohtaisesti samat. Tällä videolla saamme nähdä ainutlaatuisen tilanteen, kun metsäjänis kohtaa kesyn pupun. Uudet tuttavat tapaavat toisensa lasioven läpi ja niiden välillä näyttäisi olevan jonkinlaista kemiaa.

Metsäjänis haluaisi selvästi tulla sisäpuolelle, jossa ruokaa on tarjolla yllin kyllin…

Pientä lasta ja koiraa ei tulisi aluksi jättää ilman valvontaa. Taaperot eivät välttämättä tiedä, mitä koiralle saa tehdä, jonka vuoksi lemmikki saattaa ärsyyntyä ja pahimmassa tapauksessa puraista.

Tässä tapauksessa koira näytti viihtyvän kaksosten kanssa erinomaisesti — myös lapsilla näytti olevan hulvattoman hauskaa. Koira oli huomannut, että kaksoset pitävät siitä, kun se hyppii takajaloillaan.

Voit katsoa suloisen videon alapuolelta: