Vanhemmille voi olla joskus kova paikka katsoa tyttärensä muuttuvan pienestä tytöntylleröstä teinitytöksi, joka alkaa kiinnostumaan pojista ja seurustelusta.

Tämä isä on jo varautunut tuleviin kosijaehdokkaisiin sanoittamalla uudelleen hittilaulun ”Rude” ja lataamalla sen Youtubeen kaikkien kuultavaksi. Laulussa isä kertoo, että hulttioiden on turha tulla kosiskelemaan hänen tytärtään ja, että jokainen väärä sulhasehdokas käännytetään ovelta. Myös äiti liittyy lauluun mukaan kertoen tulevalle sulhaselle, miksi hänen tyttärensä ansaitsee vain parasta.

Aina silloin tällöin kuulee koirien pitävän mitä ihmeellisintä ääntä ja tulee mietittyä, että mitäköhän ne yrittävät meille viestittää. Koirat tarkkailevat jatkuvasti ympäristöä ja pistävät merkille ääniä, hajuja ja ihmisten eleitä, joten ei ole ollenkaan ihme, että joskus ne yrittävät hauskasti matkia joko meitä ihmisiä tai meille muuten tuttuja tapahtumia.

Tällä koiralla on selkeitä näyttelijänlahjoja, sillä se matkii palosireeniä niin aidosti, että on vaikea erottaa alkuperäistä ääntä.

Lapsena sitä tutustuu uusiin ruokiin ja samalla tulee testailtua omaa makuaistiaan. Aikuisen onkin vaikea palauttaa mieleen reaktio, kun jotain ruokaa mutustelee ensimmäisen kerran ja sen maku yllättää niin, että naama vääntyy väkisinkin.

Tällä videolla äiti on kuvannut lapsensa reaktion, kun hän maistaa sitruunaa ensimmäisen kerran. Lopputulos on niin huvittava, että sitä on vaikea katsoa hymyilemättä.

Tämä video on kaikessa yksinkertaisuudessaan valloittanut jo miljoonia sydämmiä ympäri maailman. Videolla ei oikeastaan tapahdu mitään erikoista, mutta siinä on silti jotain todella vangitsevaa, nimittäin koiran vilpitön rakkaudenosoitus lapselle.

Se tökkii kuonollaan ja paijailee tassuillaan pientä maassa istuvaa poikaa, ihan kuin sanoen; ”Ei hätää, minä pidän Sinusta huolen!”

Lapsia yllättäkseen ei aina tarvitse lähteä lelukauppoihin, sillä hienoja voi tehdä myös itse. Tällöin lahjan tunnearvo on paljon suurempi, kun sen tekemiseen on laitettu aikaa, vaivaa ja rakkautta.

Alla olevassa kuvassa näet upean taideteoksen, joka on kokonaan ”taviksen” käsialaa. Sekä isä, että hänen poikansa rakastavat kaivureita, joten hän päätti ottaa pensselin käteen ja ryhtyä taiteilijaksi.

Eikö teos muistutakin yllättävän paljon Van Goghin taideteosta?

Kuva: Imgur