Ei suosi sää verkkojen laskemista tällä videolla. Sateinen ja tuulinen ilma keikuttaa laivaa. Yhtäkkiä iso aalto heilauttaa paattia niin, että sisällä istuskeleva nuori mies lentää sohvalta maahan. Täydellinen komponaatio syntyy lattialla edestakaisin liukuvasta miehestä ja kuvaajan mahtavan tarttuvasta naurusta.

Venäläinen Alexander Rusinov on todella lahjakas ja hullu mies, joka tekee mitä vaarallisempia temppuja korkeissa paikoissa. Hänellä on todella vahvat lihakset ja hyvä tasapaino, jotka ovat avain näihin videolla nähtäviin temppuihin. Hän ei myöskään käytä mitään turvavälineitä, joten temppuilu on todella vaarallista.

Yksikin väärä liike, niin hän menehtyy – tuollaisesta pudotuksesta ei selviä kukaan. Alexander ei nähtävästi pelkää mitään, joka saattaa olla hieman huolestuttavakin asia.

Valtava tanskandoggi pötköttää lattialla pienen vauvan kanssa. Koira haluaa hirveästi halia vauvaa ja osoittaa sille rakkautta. Kokoero on tietysti aika suuri ja omistajan on oltava valppaana, ettei koira ihan täysin jyrää pientä alleen. Koira on ottanut uuden perheenjäsenen näemmä hyvin vastaan.

Vitaly Zdorovetskiy on 21-vuotias venäläinen, Amerikassa asuva pilavideoiden tekijä. Hän on tullut tunnetuksi pilavideoidensa ansiosta, joita hän lataa Youtubeen. VitalyzdTv:lla on jo yli 2 miljoonaa tilaajaa!

Tällä videolla Vitaly halusi testata, onko rahalla oikeasti merkitystä naisten saamisessa. Hän pyysi vastaan tulevaa naista treffeille, josta nainen kumminkin kieltäytyi. Vitaly palasi “autollensa” ja se sai naisen mielen muuttumaan – olihan kyseessä lamborghini. Harmi ettei Vitaly pidä kullankaivajista!

Isä lupasi useita kertoja kolmelle lapselleen, että pystyisi lähettämään heidän lempilelunsa avaruuteen. Isä alkoi etsiä tietoa, miten lelut olisi mahdollista saada ylös taivaalle ja vielä ylemmäs. Lopputulos ei ollut mitenkään yksinkertainen.

Isä tarvitsi sääilmapallon Yhdysvalloista, iPhonen, pattereita, GPS-paikantimen Hong Kongista sekä kaksi hyvää, kestävää kameraa. Eikä hän siltikään voinut olla varma onnistumisestaan.

Kuinkas kävikään!  Hello Kitty ja Bad Piggy nousivat jopa 20 000 metrin korkeuteen, ja ne laskeutuivat alas yhtenä kappaleena. Lelujen uudelleen löytäminen ei ollutkaan enää niin helppoa, sillä GPS-paikannin oli jäätynyt matkan varrella, ja perheen täytyi matkustaa 50 km löytääkseen jälleen lelut.

Mutta isä piti lupauksensa.