Joulu on kohta täällä ja on aika viettää laatuaikaa yhdessä rakkaiden perheenjäsenten kanssa. Mielestäni joulussa parasta on se, kun koko perhe kokoontuu saman katon alle.

Lanttu-, peruna- ja porkkanalaatikko ovat herkullisia varsinkin kun jaksaa nähdä vauvaa ja valmistaa ne itse.

Sitten vuoroon astuvat lahjat, joiden eteen moni on nähnyt vaivaa jopa kuukausien ajan. Mielestäni lahjojen antaminen on parasta – mikään ei voita sitä tunnetta, kun minulle rakas henkilö hymyilee vuolaasti avatessaan pakettiaan.

Tällä videolla joulua perheensä kanssa juhlimassa ollut isoäiti avaa pakettinsa. Sen sisältä paljastuu yllätys, joka sulattaa mummon sydämen.

Videota katsoessa on vaikea olla herkistymättä!

Kykykilpailuissa nähdään usein laulajia, akrobaatteja ja ihmisiä, jotka ovat poikkeuksellisen lahjakkaita. Usein esityksen tapahtuvat myös suurissa ryhmissä, jolloin koreografia nousee tärkeimpään asemaan.

Tällä videolla näet seitsemän naista, jotka esittävät upean tanssiesityksen. Heillä on yllään hauskat asut, jotka toimivat merkittävässä asemassa optisen illuusion aikaansaamiseksi.

Täytyy sanoa, että pääni oli pyörällä jo ensimmäisten sekuntien jälkeen.

Voit katsoa esityksen oheiselta videolta:

Celine Dion on kiistämättä yksi maailman parhaista laulajista – siksi supertähden kappaleen esittäminen on aina suuri haaste, josta harva suoriutuu kunnialla.

Maailmassa on olemassa vain muutamia henkilöitä, jotka pystyvät laulamaan Celinen kappaleita lähes alkuperäisellä tavalla. Charice Pempengco on yksi tällaisista esimerkeistä – videolla hän esittää “All by Myself” -kappaleen yhdessä pianisti David Fosterin kanssa.

Yleisö ei ole kuitenkaan ainut, joka yllättyy naisen lauluäänestä…

Vauvat ovat kaikin puolin ihania – ne ovat muun muassa ennakkoluulottomia ja suloisia energiapakkauksia, jotka oppivat päivä päivältä enemmän. Tämä vauva oli ilmeisesti saanut selville, mitä pilailu tai niin sanottu jekkuilu tarkoittaa.

Videolla isä asettaa muovipurkin vauvan syöttöpöydälle, jonka jälkeen lapsi työntää se alas pöydältä. Isä lisää tilanteeseen hieman dramatiikkaa, kun hän “yrittää” saada pulloa kiinni. Vauvan mielestä tämä on hulvattoman hauskaa, jonka vuoksi hän nauraa mahakippurassa.

Katso tämä video, sillä ja saat päivittäisen annoksen positiivisuutta.

Joskus elämässä tulee vaiheita, kun omasta ulkonäöstä ei jaksa tai yksinkertaisesti ehdi pitää huolta. Tim ja Wendy ovat täysin tavallinen pariskunta lukuunottamatta yhtä asiaa: he eivät ole leikanneet hiuksiaan kymmeniin vuosiin. Tämän vuoksi ihmiset sanoivat, että he ovat jääneet “jumiin” 80-luvulle.

Vuonna 2003 pariskunta pääsi Oprah Winfreyn talkshow:n, jossa molemmille tehtiin aivan uudenlainen lookki. Parturit, kampaajat, maskeeraajat ja stylistit panivat parastaan tuntien ajan ja lopulta molemmat astelivat ovesta sisään.

Yleisö ei meinaa tunnistaa Timiä ja Wendya samoiksi henkilöiksi, he näyttäisivät olevan itsekin todella yllättyneitä uudesta lookistaan.

Voit katsoa uskomattoman ennen ja jälkeen eron oheiselta videolta: