Vanhemmat luonnollisesti tuntevat suurimman ilon ja kiitollisuuden tunteen, kun he saavat lapsen. Myös isovanhemmat voivat kuitenkin olla todella otettuja tällaisesta ilouutisesta. Isoäiti oli kutsunut lapsensa kylään ja kun ovikello soi ja perhe astuu sisään, isoäiti kirjaimellisesti sekoaa onnesta.

Hänen poikansa ja tämän tyttöystävä olivat adoptoineet vauvan, josta he eivät halunneet kertoa puhelimitse. Miehen mielestä näin suurista uutisista on mukavampi kertoa suoraan kasvotusten ja siinä pariskunta varmasti osui oikeaan.

This special little guy captured the hearts of everyone who stopped by his kennel. He hit the jackpot when this beautiful family chose to take him home. Thanks for all you SHARING, checkout his FREEDOM WALK filled with lots of jumps and tail wagging! Happy life sweet BENNY <3PHOTO THREAD: https://www.facebook.com/savingcarsonshelterdogs/photos/a.172032662969376.1073741830.171850219654287/511316932374279/?type=3&theaterJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Saving Carson Shelter Dogs on Thursday, 10 December 2015

 

Kahdeksan kuukauden ikäinen pitbullin pentu on ujo, mutta herttainen veijari. Se on joutunut asumaan pitkään eläinten suojassa, kuten monet muut hylätyt koirat Californiassa. Ihme tapahtui, sillä ystävällinen pariskunta huomasi sen ja halusi adoptoida omakseen. Suloinen pentu sekoaa onnesta päästessään ulos häkistä vapauteen ja raittiiseen ulkoilmaan.

Lapset ja aikuiset odottavat Lumiukko-animaation näkemistä koko jouluaaton aamun. Eikä turhaan, sillä se on kaikessa kauneudessaan tärkeä ja koskettava elokuva lapsen ja lumiukon ystävyydestä.

Walking In The Air on upea kappale, joka soi piirretyn hienoimmassa kohtauksessa. Lumiukko esitettiin Suomessa ensi kerran vuonna 1983, joten sen katselu kuuluu monen perheen jouluperinteeseen.

Rock ja baletti eivät ole se tavanomaisin taiteen yhdistelmä, mutta Englannin kansallisbaletin kaksi ammattilaistanssijaa näyttävät miten se onnistuu kauniilla tavalla. Tanssi on tehty Bohemian Rhapsody -kappaleen 40-vuotisjuhlan kunniaksi. Ikonisen kappaleen luonut yhtye Queen piti esityksestä niin paljon, että lisäsi sen jopa omalle YouTube-kanavalleen.

Poliisi esittää virkapuvussaan Oi jouluyö-kappaleen Oulun poliisilaitoksen virallisessa joulutervehdyksessä. Kirkon sali kaikuu matalan äänen voimasta ja urut soivat koskettavasti, kun poliisi kajauttaa laulunsa ilmoille. Tätä kuunnellessa voi virittäytyä joulun tunnelmaan rauhoittumalla ja päästämällä irti arjen murheista.

Hyvää joulua – God jul – Merry Christmas!

Evästevalinnat