On hyviä ja huonoja jekkuja, tämä mies osaa selvästi vain jälkimmäisiä.

Mies mm. sytyttää sanomalehtiä tuleen ja varastaa ilmastointia korjaamassa olevan tikkaat.

Kai näistä osa ihan hauskoja ovat, vai ovatko?

Jason Lee on hääkuvaaja, joka sai loistavan ajatuksen: hän alkaisi kuvaamaan lapsiansa, jotta heidän imusolmukesyöpää sairastava isoäitinsä näkisi heitä useammin.
Pienet tytöt olivat harmillisesti niin usein pienessä nuhassa tai kuumeessa, että isoäidin tapaaminen onnistui erittäin harvoin, joten hän alkoi lisätä kuvia reealiajassa blogiinsa.

Jasonin lapset (Kristin 8v) ja (Kayla 5v) ovat suunnitelleet suurimman osan kuvista ja isän mukaan he tuovat esille loputtomasti uusia kuvausideoita.

Tutustu kuvaajan muuhun tuotantoon tästä!

3S67p

5P0oy

Aml56

dABqw

dTo5f

EBMVt

fjbYP

fQCXp

hKH8q

hkpDk

HN1K9

idCcf

IlVO3

J9h9A

jsFNi

KCybv

LqyFU

M7plA

mOXwG

oXblX

rb7nj

RSHLj

SQ3zH

tQxoD

U2tvG

Y6zkc

zT2Qr

VAROITUS! Suosittelemme laskemaan videon äänenvoimakkuutta, luvassa on kirkumista.

Jokainen on varmasti joskus säikäyttänyt sisaruksiaan ja saanut siitä hulvattomat naurut.

Nyt Youtube-käyttäjä “AustinOConnellVideos” on ladannut videon, jossa hän piiloutuu peiton alle odottamaan, kunnes hänen siskonsa saapuu huoneeseen. Sisko on ilmeisesti usean päivän ajan herättänyt veljensä ja tällä kertaa veli on päättänyt tehdä pienen pilan siskolleen. Säikäytyksen seurauksena sisko alkaa kirkumaan hysteerisesti, mutta rauhoittuu kuitenkin muutaman sekunnin kuluessa.

Nettijulkkis Tay Zondayn suosituinta kappaletta Chocolate Rain on katsottu jo yli 80 miljoonaa kertaa. Yhteensä miehellä on näyttökertoja kaikissa videoissaan 138 000 000. Nyt Zonday on kuitenkin tehnyt hienon coverin Carly Rae Jepsenin hittibiisistä “Call Me Maybe.” Zondayn esittämä kappale on saavuttanut päivässä jo huiman suosion.

Mieheltä löytyy myös muita mainiota covereita kuten Gotyen “Somebody That I Used To Know.

Tay Zonday

Munakoiso on mukava pikku vihannes joka löytyy lähes jokaisen marketin hyllyltä. Kasvia on viljelty esihistoriallisina aikoina Intiassa ja Kiinassa. Eurooppaan se näyttää tulleen keskiajan alussa. Nykyisin munakoisoja tuodaan Suomeen lähinnä Hollannista ja Espanjasta.

Munakoiso pitää sisällään myös hieman vähemmän tunnetun salaisuuden, siitä löytyy nimittäin runsaasti nikotiinia. (lähde)

Keskimäärin yhdeksässä kilossa munakoisoa on nikotiinia yhtä paljon kuin yhdessä tupakassa.

Munakoiso kiellettävä alaikäisiltä!