Isoisä oli haaveillut jo monta vuotta koirasta. Hänen vaimonsa ei kuitenkaan halunnut perheeseen koiraa, joten haaveet lemmikistä eivät toteutuneet. Lapset ja lapsenlapset tiesivät isoisän koirahaaveista, joten he puhuivat isoäidin ympäri.

Isoisä saa todella yllättyä, kun hänen syliinsä lasketaan pieni ruttuinen koiranpentu.

Oli kaunis päivä Arkansasissa, kun Bret Winingar ja hänen poikansa Zach lähtivät moottoripyöräajelulle. Jonkin matkaa ajettuaan Zach huomasi viereisellä pellolla eläimen kuljetuskopan. Bret ja Zach jättivät moottoripyöränsä tien reunaan ja menivät tutkiskelemaan koppaa lähempää.

Pellolla lojuva eläimen kuljetuskoppa kiinnitti Bretin ja Zachin huomion.

He menivät tutkimaan sitä lähempää ja huomasivat purujäljet kopan katossa. Joku oli selvästi yrittänyt päästä sieltä ulos.

Miehet avasivat kopan oven ja sisältä astui ulos pelokas ja erittäin huonossa kunnossa oleva koira. He eivät olleet uskoa silmiään.

 Zach kävi hakemassa läheisestä kaupasta koiralle ruokaa. Sillä aikaa Brat rauhotteli pientä ja pelokasta eläintä.

Kun koira oli saanut mahansa täyteen, Brat vei moottoripyöränsä kotiin ja kävi hakemassa tilalle auton. Sillä he kuljettivat koiran kotiinsa.

”Kiitos.”

Kotiin päästyään koira pääsi pesulle. Koira sai nimekseen Charlie Bravo, eli CB.

Koska koira oli silminnähtävästi erittäin huonossa kunnossa, matka jatkui kohti eläinlääkäriä. Siellä arvioitiin, että CB on noin kahdeksan kuukauden ikäinen. Oli myös selvää, että koira oli viettänyt kuljetuskopassa useita päiviä.

Koiran kynnet olivat kasvaneet niin pitkiksi, että ne olivat uponneet tassujen sisään. Käveleminen oli varmasti yhtä tuskaa, mutta onneksi lääkärissä kynnet leikattiin sopiviksi.

Koira pääsi samana päivänä pois eläinlääkäristä. Bret perheineen tarjoutui ottamaan koiran hoitoonsa.

Bret ei suunnitellut pitävänsä koiraa itsellään, mutta hän ja koko perhe kiintyivät koiraan todella paljon. Koira kiintyi myös heihin, ja se tunsi olonsa turvalliseksi perheen lähellä.

Perheellä oli myös jo entuudestaan koira, joka otti CB:n hyvin vastaan. Charlie Bravo on onnellinen uudessa rakastavassa kodissaan.

Perheen rakkaus ja huolenpito tekivät ihmeitä CB:lle. Sitä ei ole tunnistaa samaksi koiraksi.

Charlie Bravon tarina nousi julkisuuteen sosiaalisen median kautta. Se kosketti monia, ja ihmisiltä alkoi sadella lahjoituksia koiran hoitokuluihin.

Lahjoituksia tuli niin paljon, että rahaa jäi yli CB:n hoitokuluista. Loput rahat perhe lahjoitti löytökodeille ja eläinsuojeluyhdistyksille.

Charlie Bravon tapaus vaikutti koko perheeseen. He aikovat perustaa oman säätiön, joka auttaa hylättyjä ja laiminlyötyjä eläimiä.

On onni, että juuri Winingarin perhe löysi Charlie Bravon. Parempaa kotia ei voi koira toivoa.

Lähde: Facebook

Kun Emma-sika saapui Apricot Lane Farmille, se oli hyvin laiha ja kipeä – mutta myös tiineenä. Eläinlääkäri sanoi, että Emma tulee synnyttämään korkeintaan 6 porsasta. Siis jos se selviää synnytyksestä.

Kaikkien ihmetykseksi ja onneksi synnytys käynnistyi ilman ongelmia ja jatkui siihen asti, kunnes 17 poikasta oli tullut maailmaan. Niistä 13 selvisi hengissä. Se oli paljon jopa Emmalle, jolle nousi kova kuume. Samalla sen ruokahalu meni.

Porsaat jouduttiin ottamaan pois Emman läheltä, sillä sen nisistä ei tullut enää maitoa. Omistajat saivat kuumeen laskemaan, mutta Emma ei siltikään halunnut syödä. Silloin pariskunta keksi, mitä tehdä. Emma tarvitsi syyn elää, joten pienet porsaat tuotiin takaisin sen luokse. Sen jälkeen ei mennyt kauaa, kun Emma nousi ja käveli itse ruoka-astialle.

Nyt kaikki porsaat – tai jo isot siat – ja Emma voivat paksusti ja onnellisesti.

2-vuotias tyttö haluaa näyttää isälleen, mitä on oppinut – aakkoset. Eikä siinä kaikki, sillä hän haluaa tehdä sen metallimusiikin tahtiin. Loppua ei meinaa tulla, vaikka musiikki välillä taukoaakin. Suloinen pieni metallifani!

Opettajan ei tarvitse olla täysi tosikko, joka lyö vain faktaa pöytään. Tuntien pitäisi olla rentoja, hauskoja ja ennen kaikkea inspiroivia. Kaikilla on varmasti ollut kouluaikoinaan joku lemppariopettaja, kenen tunteja odotti kaikista eniten.

Tämä kuvakooste on omistettu kaikille niille opettajille, jotka saavat lapset ja nuoret kiinnostumaan koulunkäynnistä hauskoilla ja hulluilla tempauksilla.

1. Opettajat tulivat pyjamissa kouluun protestoidakseen kirjoitusten alkamisajankohtaa, joka oli kello 7 aamulla.

Lähde

2. Parhaat läksyt ikinä.

Lähde

3. Matematiikan opettaja viimeisteli oppilaidensa piirustuksia.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

4. Kuvaamataidon opettaja inspiroi oppilaita piirtämällä upeita kuvia liitutaululle.

Lähde

Lähde

5. Näin tullaan töihin tyylillä!

Lähde

6. Opettaja oli kyllästynyt siihen, ettei koskaan saanut lainaamiaan kyniään takaisin.

Lähde

7. Opettaja piti samaa paitaa jokaisessa koulukuvauksessa 40 vuoden ajan.

Lähde

8. Kun oppilas nukahti tunnilla, opettaja kävi ottamassa tällaisen valokuvan.

Lähde

9. Opettaja löysi koulun läheltä hylättyjä kissanpentuja ja otti ne mukaan tunnille.

Lähde

10. Vähän kemiaa.

Lähde

11. Mikrobiologian opettaja piti koko tunnin Darth Vader -asussa.

Lähde

12. Ja tämä tällaisessa asussa. Ihan muuten vain.

Lähde

13. Opettaja juhlii Piin päivää upeilla π-viiksillä.

Lähde

14. Maailman tyylikkäin kemian opettaja!

Lähde

15. Opettaja, jolla on omaperäinen valokuva henkilökortissaan.

Lähde

16. Opettaja, joka oli anteliaalla päällä.

Lähde

17. Kuka ei kuulu joukkoon?

Lähde

18. Taiteellinen opettaja, jolla oli liikaa aikaa.

Lähde

19. Liikunnan opettaja auttoi oppilasta saamaan kattoon jumiutuneen pallon alas.

Lähde

20. Kyllä hätä keinot keksii. Tällä opettajalla oli viivotin hukassa.

Lähde

21. Opettaja, joka ei pidä kärpäsistä luokkahuoneessaan.

Lähde

Via: Boredpanda