Paul Nicklen ja Sea Legacy -eläinsuojeluyhdistyksen kuvausryhmä saapui Kanadan Baffin -saarelle, jossa heitä odotti äärimmäisen surullinen näky. Kuolemaisillaan oleva jääkarhu yritti kulkea eteenpäin viimeisillä voimillaan.

”Me itkimme – kuvasimme ja itkimme samaan aikaan”, Paul kertoo.

Jääkarhu oli kuolemaisillaan nälkään ja se yritti kaikin keinoin etsiä itselleen syötävää. Tämä video on jälleen järkyttävä esimerkki siitä, mihin ihmisten teot pahimmillaan johtavat. Ilmastonmuutos etenee vuosi vuodelta nopeammin ja jääkarhujen elinalueet kapenevat nopeasti.

Kanadan lain mukaan jääkarhujen ruokkiminen on kiellettyä. Kuvaajat olisivat voineet antaa jääkarhulle ruokaa, mutta se olisi luultavasti kuollut myöhemmin.

”Haluan, että ihmiset ymmärtävät, miltä ilmastonmuutoksen aiheuttamat vaikutukset näyttävät todellisuudessa”, Paul toteaa.

Musiikki on eräänlainen universaali kieli, jolla on parhaimmillaan todella rentouttava vaikutus. Äidit laulavat tai lukevat lapsilleen iltasatuja, sillä kukapa sellaisesta ei pitäisi.

Tuutulaulu tuo turvallisen ja rentoutuneen olon, jonka aikana on todella helppo nukahtaa. Laulu näyttäisi tepsivän myös eläimiin.

Chiang Main provinssissa, Thaimaassa sijaitsee norsujen turvatalo, jonka omistaa Thai Lek.

Lek on työskennellyt norsujen kanssa jo vuosia, jonka vuoksi heidän välilleen on kehittynyt todella ainutlaatuinen side.

Thai Lek laulaa norsuille päivittäin ja eläimet näyttäisivät rakastavan sitä. Voitkin nyt katsoa 6 miljoonaa katselukertaa keränneen videon alapuolelta!

Ihmisten ja eläinten välille voi kehittyä ainutlaatuisia ystävyyssuhteita ja tällä emme tarkoita pelkkiä kotieläimiä.

Jitesh Parmat tunnetaan myös nimellä ”Mies joka puhuu linnuille.” Talvisin hän ruokkii useita lintuja, joilla on vaikeuksia löytää ravintoa Roath Parkin järvellä, Walesissa.

Jitesh menee joka aamu 8.00 järvelle ja antaa linnuille ruokaa. Eräänä päivänä hän oli kuitenkin myöhässä, kun linnut eivät olleet saaneet ruokaa vielä kello 8.15 mennessä. Linnut alkoivat käymään hermostuneiksi, jonka vuoksi ne lähtivät kävelemään suuntaan, josta Jitesh tulee aina aamuisin.

Paikalla ollut autoilija onnistui kuvaamaan ainutlaatuisen tilanteen videolle.

Joidenkin optisten illuusioiden ratkaiseminen voi laittaa aivot ylikierroksill – netissä levinnyt kuva on juuri sen kaltainen tapauus.

Kuvassa pitäisi näkyä täysin tavallinen koira, mutta sen naama näyttää tavattoman erikoiselta. Aivan kuin koiran naama olisi jollakin tapaa epämuodostunut tai virheellinen.

Näin ei joka tapauksessa kuitenkaan ole, sillä koira on täysin terve ja hyväkuntoinen.

Katso kuva alapuolelta:

Imgur / Optical Illusion Dog


Ratkaisu mysteeriin löytyy alapuolelta…

.

.

.

.

.

.

Imgur / Optical Illusion Dog

Jaa arvoitus ystävillesi!

Erityisesti koirat ja lapset rakastavat leikkipuistoissa temmeltämistä – jossakin vaiheessa on kuitenkin aika palata kotiin.

Omistaja oli vienyt koiransa kahden tunnin pituiselle lenkille, jonka aikana he olivat käyneet muun muassa koirapuistossa. Husky oli leikkinyt ja riehunut yllin kyllin, mutta se ei silti olisi halunnut vielä lähteä.

Koiraa taluttaneella miehellä oli kuitenkin muitakin suunnitelmia, jonka vuoksi he eivät voineet viettää koko päivää puistossa.

Husky ei luovuttanut helpolla, sillä omistaja joutui kirjaimellisesti raahaamaan ystävänsä kotiin.

En ole hetkeen katsonut näin huvittavaa videota!