Kun uni tulee, se tulee. Pieni lapsi istuu autossa puoliksi syöty jäätelötötterö kädessään, mutta samanaikaisesti myös uni alkaa painaa päätä lepoasentoon. Unen ja jäätelön kaksinkamppailu alkakoon.

Alijah “POP-O” LeCour on tullut tunnetuksi YouTube videoistaan, joissa hän esittelee upeita tanssiliikkeitään. Nuori lahjakkuus on harjoitellut ahkerasti itsekseen, ja sitä kautta tullut todella taitavaksi tanssijaksi. Kova harjoittelu on tuottanut tulosta, ja Alijah on kovaa vauhtia nousemassa huipulle.

Hän on myös osallistunut kykyjenetsintäkilpailuihin, ja sen kautta saanut esiintymiskokemusta.

Meikkaaminen vie yleensä paljon aikaa ja miehet eivät millään jaksaisi odottaa kun naiset laittautuvat kauniiksi. Nyt naiset kohtaavat kuitenkin toisenlaisen haasteen, sillä he joutuvat meikkaamaan itsensä 10 sekunnissa.

Moni naisista ei kerkeä tekemään kasvoilleen juuri mitään, kunnes yksi heistä keksii loistavan ratkaisun.

David Blaine on yhdysvaltalainen illusionisti ja stuntman. Hän on tullut kuuluisaksi mitä hulluimmista tempauksistaan ja hänen taikuriurastaan.

David on muun muassa ollut seitsemän päivää läpinäkyvässä arkussa syömättä, juoden vain kolme lusikallista vettä päivässä. Arkun päällä oli myös 3000 litraa vettä. Hän on myös ollut 63 tuntia, 42 minuuttia and 15 sekuntia jääkuution sisällä vain t-paita yllään, ollut viikon veden alla hengittäen maskin avulla, roikkunut 60 tuntia pää alaspäin, pystyttänyt 30-metrisen pylvään Bryant Parkiin New York Cityyn ja ollut sen huipulla 35 tuntia, ja muuta yhtä pähkähullua!

Videolla David työntää suuren neulan kätensä läpi järkyttäen suuresti koomikko Ricky Gervaissia. Tämä on tavallinen taikatemppu taikureille, joka toteutetaan ihoon asetettavan liiman avulla. David kuitenkin työntää neulan keskeltä kättä, joten liimaus olisi ollut mahdoton toteuttaa. Hän saa tempun näyttämään todella aidolta ja hänen aikaisempien tempauksiensa vuoksi moni miettiikin, tekikö hän sen oikeasti?

Pienet lapset pitävät makeista hedelmistä ja niiden popsimisesta. Videolla näet pienen pojan joka oli asettunut istumaan vesimelonin sisään.

Pojan ilme oli erittäin iloinen, sillä syötävä riitti ja vesimeloni oli mukavan kotoisa.