Autot kehittyvät nopeaan tahtiin ja nykyään nopeat urheiluautotkin voivat olla ympäristöystävällisiä. Jaguarin julkaisema C-X75 malli on hyvä esimerkki siitä kuinka ympäristöystävällisyys ja tehokkuus voidaan tuoda samaan autoon.

Kulkuneuvossa on vain 1,6 litrainen moottori, mutta silti yli 500 hevosvoimaa. Auton runko on tehty hiilikuidusta ja se kiihtyy 6 sekunnissa 100 kilometrin tuntinopeuteen. Muotoilu on myös erittäin tyylikäs, jopa hienompi kuin uusimmissa Ferrareissa tai Lamborghineissä. Auto päästää ilmaan hiilidioksidiä alle 89 grammaa kilometriltä, joka on vähemmän kuin monessa tavallisessa henkilöautossa.

Vauvat ja pienet lapset oppivat vanhempia ihmisiä nopeammin uusia asioita. Pienille vauvoille järjestetään myös vauvauinteja, jotta ne tottuisivat veteen pienestä pitäen. Tämä yksilö on kuitenkin erittäin poikkeuksellinen tapaus, sillä se uiskentelee altaassa kuin ammattilainen.

Ei ole ihme, että tämä vauva oli siittiövaiheessa ensimmäisenä perillä!

Monet pariskunnat saattavat joutua kiusallisiin tilanteisiin jossakin vaiheessa seurustelua, kun paikalle saapuu hyvänäköinen vastakkaista sukupuolta edustava henkilö.

Tämä video näyttää miksi ainakin miesten tulisi aina pitää kondomeja autossa!

 

Leopardit ovat erittäin nopeita ja ketteriä eläimiä, jotka saalistavat Afrikan savanneilla. Kyseiset kissaeläimet harvemmin uskaltautuvat asutuksen lähelle, mutta tällä kertaa tilanne oli toinen. Ihmisten rakentaessa taloja lähemmäksi leopardien alueita, petojen on pakko alkaa hyödyntämään myös ihmisten tuomia saalistusmahdollisuuksia.

Mumbaissa omistaja oli jättänyt kotiovensa auki ja valvontakamera sai todistaa hurjaa tilannetta, jossa leopardi tuli sisään ja nappasi koiran mukanaan.

Jonglööraaminen on hauskaa, vaikka aluksi pallojen kanssa saa tuskailla muutamia päiviä ennen kuin löytää oman tekniikan. Nyt videopalvelu Youtubeen on lisätty video, jossa mies jonglööraa ympäri Islantia.

Mies on saanut videolleen jo yli 100 tuhatta näyttökertaa ja on erittäin yllättynyt suuresta suosiostaan. Hän lupasi seuraavaksi matkustaa toiseen maahan ja kuvata siellä samankaltaisen videon.