Ihmiset ajattelevat olevansa tämän planeetan fiksuimpia otuksia, ja siitä syystä eläinten älykkyyttä vähätellään ja kenties juuri sen takia niitä kohdellaan huonosti. Onneksi kuitenkin on olemassa tällaisia videoita, jotka kertovat, että missä mennään. Varis tökkii vesipulloa ja kestää tovi ennen kuin ihmisten tajuavat, että se haluaa vettä.

Nämä kaksi kissaa tietää, miten otetaan rennosti. Toinen pötköttää selällään samalla, kun toinen antaa antaumuksella ja ammattitaidolla vatsahierontaa. Parasta ehkä tässä kaikessa on hierojan ilme kohdassa 0:07, kun kamera lähestyy. Se näyttää sellaiselta, että ”mitä sä siinä ihmettelet, me tehdään tätä joka päivä”.

Erityisesti pojat tekevät pienenä kepposia salaa, joita on hauska muistella vanhemmalla iällä. Aikuisten mukaan kepposet on kuitenkin lopetettava, kun ikää kertyy tarpeeksi, sillä ei saa olla liian lapsellinen.

Oli miten oli, sanonta: ”Tytöt ovat aina henkisesti poikia vanhempia” pitää tällä videolla hyvin paikkansa. On hauska huomata, kuinka videolla esiintyvä isä tuo lapsuuden kujeet esille heti äidin lähdettyä töihin. Kyseessä oleva pieni isän ja lapsien välinen salaisuus on todella hellyyttävä ja sidettä vahvistava hetki, joita pitääkin olla.

Pienen kiipeilytuokion jälkeen lapset saivat karkkinsa ja pääsivät tyytyväisenä jatkamaan leikkejään.

Rokotukset eivät varsinkaan pienten lasten mielestä ole niitä kaikkein mukavimpia hetkiä, kun vieras lääkäri tulee ja pistää yhtäkkiä piikin ihon sisään.

Tällä videolla esiintyvä lääkäri kuitenkin hoiti tilanteen todella sutjakasti ja hauskasti, ettei vauva kerennyt päästämään parahdustakaan. Tilanne vaati mieheltä vain hieman panostusta ja luovuutta, jolloin lapsi varmasti muistaa hyvällä tuleviakin lääkärikäyntejä.

Paras ystävä tunnetaan siitä, että sen kanssa voi ihan huolettomasti nauraa ja itkeä. Paras ystävä tunnetaan myös siitä, että se on kokovartalokarvoituksen peitossa ja se osaa haukkua. Tälle videolle vanhemmat ovat saaneet tallennettua aika kivan hetken lastenhuoneessa. Siellä oli ilo irti.

Evästevalinnat