Tietyt linnut pystyvät matkimaan ihmisten käymää keskustelua yllättävän pitkälle. Tämä lintu näyttäisi myös ymmärtävän yllättävän paljon, mitä nainen yrittää sille kertoa.

Alla käännös käydystä keskustelusta:

Lintu:” Hei, tässä on Onon-perhe.”
Lintu: ”Mikä on huonosti?”
Ihminen: ”Abe-chan, olet hieman liian aikaisessa. Sinun tulee sanoa hei vasta, kun puhelimeen on vastattu.”
Lintu: ”Okei, ymmärrän.”
Ihminen: ”Ymmärsitkö oikeasti? Luotan sinuun. Hei, tämä on Ono-perheen koti Gifussa.”
Lintu: ”Okei, ymmärrän”
Ihminen: ”Selvä.”

Argentiinalainen maanviljelijä löysi tavallisena arkipäivänä maasta jotain erittäin harvinaista ja eksoottista. Valtavan kokoinen muna on hämmästyttänyt tutkijoita ympäri maailmaa. Muna kuuluu yli 10 tuhatta vuotta sitten eläneelle Glyptodon-nimiselle vyötiäiseläimelle.

Glyptodonit olivat noin 2,5 metriä pitkiä, noin 1,5 metriä korkeita ja painoivat huimat 800-1000 kiloa.

Tätä jännittävämpää luontovideota on vaikea löytää. Videolla pieni iguaani lähtee karkuun yhtä käärmettä, jonka seurauksena se ajautuu erittäin pahaan tilanteeseen. Kymmenien ja jopa satojen käärmeiden ympäröimänä iguaani päättää lähteä hengenvaaralliselle karkumatkalle.

Katso jännittävä video alapuolelta:

Tällaisia hetkiä harvoin ihminen kokee elämässään. Beau Pilgrim koki elämänsä yllätyksen, kun hän oli sukeltamassa ja valokuvaamassa. Täysikokoinen aikuinen ryhävalas päätti tulla tervehtimään häntä vain metrien päähän ja videolla näemme, kuinka se tekee järjettömän upean hypyn veden pintaan ja laskeutuu takaisin mereen.

Niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa. Tässä tapauksessa mies nimeltä Cory Williams heittää kiven jäätyneeseen järveen ja on aidosti innoissaan siitä kuuluvasta äänestä. Laita kuulokkeet päähäsi ja kuuntele tätä videota, sillä se kuulostaa aivan siltä kuin järvi laulaisi.

Evästevalinnat